Letní mapa v MWR a více v CoD

Letní mapa v MWR a více v CoD
07:47, 28.06.2017

Včera Activision odkrylo co se skrývá pod letním eventem Days of Summer pro Call of Duty. Mnoho tématických předmětů do CoD her a v Modern Warfare Remastered dokonce tématická mapa. Samozřejmostí jsou do všech tří her (platí akce i pro Black Ops 3) nějaké nové limitované kamufláže, které lze získat pouze v průběhu eventu. Specialitky rozvedu níže.

Infinite Warfare

Hráči IW každý týden obdrží jeden Supply Drop zdarma (pondělí). Každou středu a pátek získají hráči jeden předmět z Days of Summer kolekce (kamufláže, přívěsky na zbraně atd.). Každý týden bude k dispozici nový Days of Summer Hack pro předměty z Quatermastera. Novinkou budou nové postavy v MP, které půjde získat. Kromě hrdinů kampaně hry se sem podívají i legenda Cpt. Price a nebog oblíbená mrtvola Ghost. Jako poslední věc je mapa Turista z DLC2, která bude zcela zdarma pro všechny během eventu.

Klik pro zvětšení (Letní mapa v MWR a více v CoD)

Modern Warfare Remastered

Tady v rámci akce proběhne asi nejvíc cool věc a to - mapa Bog dostane letní facelift a je tu Beach Bog. Noční temná mapa najednou zalitá sluncem, posprejovaný tank uprostřed, hrad z písku, kavárna a obchod se surfy. Dále nová operace CopperHead (nové balíčky), každý týden nový balíček zdarma a mód Prop Hunt se vrací. Z nových předmětů lze vypíchnout dvojité upilované brokovnice.

Klik pro zvětšení (Letní mapa v MWR a více v CoD)

Black Ops 3

Pro předloňské BO3, které se těší stále velké popularitě (ehm protože jsou mnohem lepší než IW...) tu také jsou malé bonusy. Nové Pack-a-Punch camo v Zombies a komplet DLC Awakening zdarma po celou dobu trvání Days of Summer.

Klik pro zvětšení (Letní mapa v MWR a více v CoD)

Days of Summer odstartovalo včera pro IW a MWR, pro BO3 startuje 11.7. a ve zmíněné hře poběží Double XP pro všechny s DLC Awakening po tři týdny. Celá tato sranda skončí 1.8.2017 a uvidíme jestli v průběhu eventu ještě nebudou nějaké speciální XP víkendy atd. (aktuálně běží 2XP v IW). Včera vyšlo MWR samostatně na PS4 a zítra se chystá i na ostatní platformy.


DALŠÍ

CGwillWin