Sonic se vrátí v srpnu - ve dvou dimenzích a s parádní sběratelskou edicí

Sonic se vrátí v srpnu - ve dvou dimenzích a s parádní sběratelskou edicí
18:30, 01.06.2017

Když se řekne Sega, každý to slovo automaticky spojí s ježatým modrým rychlonožkou, jež je se společností neodmyslitelně spjat od roku 1991. Jasně oproti takovému Mariovi je to mladá puška, ale to k němu koneckonců sedí, protože na rozdíl od fousatého instalatéra nepotřebuje žádné vozítko a stejně dokáže hravě překonat rychlost zvuku. Hry se Sonicem milujeme a milujeme je proto, že jsou chytlavé, relativně jednoduché ale hlavně rychlé.

A pokud tomuhle nezbednému ježourovi něco sluší, jsou to dva rozměry. Pokusy přesunout se o jednu dimenzi výše se vždy setkali spíše s vlažným přijetím, a protože v současnosti se lidé rádi vracejí k 2D hrám, je to ideální šance, jak Sonica opět dostat na videoherní výsluní. Nově oznámený titul Sonic Mania vypadá dle dostupných videí skvěle a zachovává si ducha původních modráskových dobrodružství, takže se můžeme těšit na partu starých známých postaviček (Tails, Hedges atd.), spoustu loopingů a hromady zlatých kroužků, které se budeme snažit posbírat, až z nás kvůli naší nešikovnosti vypadnou.

Klik pro zvětšení (Sonic se vrátí v srpnu - ve dvou dimenzích a s parádní sběratelskou edicí)

Ode dneška je možné se hru předobjednat a to včetně stylové sběratelské edice se soškou, kde Sonic stojí na konzoli Sega Genesis a dokonce i zlatý kroužek (tedy pozlacený). Cool a navíc na Amazonu stojí slušných 62 dolarů! Hra samotná pak bude k mání od 15.8.2017

DALŠÍ

CGwillWin