Nový CoD bude z daleké budoucnosti?

Nový CoD bude z daleké budoucnosti?
15:02, 29.03.2016

Tentokráte jeden drb, který docela rozbouřil vody internetu. Podle zdroje, který se pohybuje uvnitř herního průmyslu, a už v minulosti přinesl správné informace o sérii Call of Duty (wallrunning v BO3 atd.), bude letošní díl slavné série zasazen do budoucnosti.

Říkáte si, že Black Ops 3 jsou v budoucnosti a futuristika není této sérii už pár let cizí. K tomu sám zdroj dodává, že Black Ops 3 jsou v tomto pohledu jako doba kamenná. Prý je hra zasazena do opravdu hodně vzdálené budoucnosti a neminou nás ani boje ve vesmíru.

Jak vám to zní? Mě jako fanouškovi to zní děsně. Už stávající Black Ops 3 jsou na hraně toho co bych v sérii chtěl vidět, ale vyvažují to prostě perfektním gameplayem v multiplayeru. Stále však hra jede podle jakž takž pravidel klasického boje, ale úplné sci-fi? To mi prostě nesedí. Futuristických stříleček jsou mraky a když si chci zastřílet s růžovým vibrátorem, tak vím moc dobře po které sérii sáhnu. Infinity Ward by museli hodně vystoupit ze svého stínu, aby se tohle povedlo a osobně si nejsem jist, že na to mají. Nebudeme dělat závěry nad jedním drbem, ale mě osobně moc nepotěšil (i přestože vesmírná část v Ghosts byla skvělá) a Titanfall 2 se rázem sune výš a výš v mém žebříčku očekávání.


DALŠÍ

CGwillWin