Třetí DLC do CoD:AW

Třetí DLC do CoD:AW
07:46, 27.05.2015

Je to rychlé, ale DLC Season v Call of Duty: Advanced Warfare se přehoupne do své druhé poloviny. Celkově třetí ze čtyř DLC dostalo jméno Supremacy a vyjímečně neproběhl žádný leak map dopředu. Takže co nás v tomto DLC čeká, atraktivní prostředí map a jedna perlička pro fandy série.

Balíček obsahuje jako vždy 4 multiplayerové mapy a pokračování Exo Zombies kampaně. První mapa Kremlin (Kreml) nás nezavede do ničeho menšího, než do Moskvy a to rovnou na Rudé náměstí. Středně velká mapa na otevřeném prostranství ve stylu tří uliček a několika vyvýšených pozic.

Druhou je Parliament, který nás hodí pro změnu do Londýna. Přímo u slavného parlamentu na břehu řeky Temže kotví dopravní loď, na které se mapa odehrává. Mnoho uliček vhodných pro všechny styly boje, střední velikost a silný scorestreak pouze pro tuto mapu.

Třetí mapou je Compound. Tréninkové zařízení v typickém Atlas designu, v hloubi lesů. Je to malá, symetrická mapa, která je určená pro rychlé boje.

No a poslední ze čtveřice je taková, u které nejednomu nostalgikovi srdce zaplesá. Ano je to remakovaná mapa a ještě z jednoho z nejlepších dílů série. Co Highrise? Už víte? Samozřejmě, mapa z Modern Warfare 2 odehrávající se na střeše mrakodrapu. Tato symetrická klasika se teď nechá prověřit, jak bude fungovat v kombinaci s Exo pohybem. Pro AW dostala název Skyrise a hned po prvním záběru v traileru ji fandové poznají.

Poslední částí DLC je pokračování Exo Zombies. V epizodě Carrier přibude nový hrdina v podobě hororového klasika Bruce Campbella, který tak doplní, už tak nabitý herecký ansámbl. Mise se odehrává na dopravní vzdušné lodi Atlasu. Nové zbraně, nepřátelské týmy Atlasu, podpůrné jednotky Sentinelu a spousta nových zombies.

Toť vše už příští úterý 2. června/jůna na Xbox One a Xbox 360. My ostatní majitelé Playstationů a PC si budeme muset počkat přibližně měsíc.


DALŠÍ

CGwillWin