Kam se vydá nový CoD?

Kam se vydá nový CoD?
14:37, 04.01.2016

To samozřejmě nikdo z veřejnosti netuší a ještě pár měsíců nebude. Odhalení čekejme na duben/květen jak to tak bývá, pokud mě paměť neklame. Každopádně letos je s novým dílem na řadě Infinity Ward. A toto studio se ve svých novoročních přáních rozhodlo trošku provokovat a zveřejnilo tento Tweet.

Provokace fanoušků je použití věty "Let's do this.". Tato věta zazněla poprvé v Call of Duty 4: Modern Warfare, právem označovaném za nejlepší díl série. Provokují tedy IW tím, že budou pokračovat v sérii Modern Warfare? Ta skončila nepovedeným třetím dílem, který fanoušky skvělého příběhu Soapa a cpt. Price dost zklamal. Nebo se vydají zpátky ke Ghosts, což byla poslední hra v sérii CoD, kterou IW dělali a mnoho lidí jí nemůže přijít na jméno (single v Ghosts je má guilty pleasure). A nebo splní přání některých lidí a vrátí sérii do válečných dob? A nebo se teď baví nad tím, jak se každý chytl jejich vtípku v Tweetu a kutí něco úplně jiného? A kam byste chtěli ve hře se podívat vy?

To vše se dozvíme za pár měsíců. Infinity Ward musí zamakat, jejich studio má pošramocenou pověst u fanoušků. Od odchodu zakladatelů a některých klíčových postav tápou a přešlapují na místě.


DALŠÍ

CGwillWin