Naughty Dog sa ospravedlňuje Ubisoftu

Naughty Dog sa ospravedlňuje Ubisoftu
07:52, 25.02.2016

Včera sme vám servírovali naozaj chutnú večeru v podobe nového videa na návrat série Uncharted, ktorá prebehne už za pár mesiacov cez štvrtú časť A Thief's End a to sme ešte ani len netušili, čo internet vypátra o pár hodín neskôr a čím sa bude živiť ešte niekoľko nasledujúcich dní. Trailer nastavený na príbeh tejto akčnej adventúrky totižto obsahoval kópiu takzvaného koncept artu z hry Assassin's Creed IV: Black Flag od spoločnosti Ubisoft. Niekto si toho všimol a behom sekundy sme to vedeli samozrejme všetci. Spoločnosť Naughty Dog teda musela reagovať a vydala nasledujúce ospravedlnenie:

"V našej dychtivej snahe o najlepšie stvárnenie príbehu v novom videu, sme urobili poľutovaniahodnú chybu a začlenili do jeho obsahu umelecké dielo použité druhou stranou. Samotný trailer sme už aktualizovali. Preberáme plnú zodpovednosť zato čo nastalo.

Ospravedlňujeme sa potom všetkým v Ubisofte, špeciálne teamu Assassin Creed a autorovi daného obrázku, a našim fanúšikom.

Naughty Dog "


Klik pro zvětšení (Naughty Dog sa ospravedlňuje Ubisoftu)

Každá reklama je stále reklama a myslím že sa tu robí zase moc povyku bez nejakého dôvodu, s čím určite bude súhlasiť aj samotný Ubisoft.


DALŠÍ

CGwillWin