Elden Ring Shadow of Erdtree - Story Trailer

Elden Ring Shadow of Erdtree - Story Trailer
10:54, 22.05.2024

Nový CGI trailer od společností Bandai Namco Entertainment Inc. a FromSoftware, Inc. odhaluje více z toho, co hráči až hra ELDEN RING Shadow of the Erdtree vyjde 21. června po celém světě. Vydejte se v rozšíření hlouběji do příběhu.

Shadow of the Erdtree je DLC rozšíření ke hře ELDEN RING, svět který vytvořili Hidetaka Miyazaki, ředitel společnosti FromSoftware, Inc., a George R. R. Martin, autor fantasy série Píseň ledu a ohně - která se setkala s velkým ohlasem kritiků a získala řadu prestižních ocenění po celém světě, včetně ocenění Hra roku na The Game Awards 2022, Golden Joystick Award 2022, 26th D.I.C.E. Awards a Game Developers Choice Awards 2023 a mnoha dalších ocenění.

Ve hře ELDEN RING Shadow of the Erdtree hráči vstupují do říše stínů, aby prozkoumali nové dobrodružství plné záhad a nebezpečí, aby se s novými zbraněmi a zbrojí postavili hrozivým bossům. Vydejte se po stopách Miquelly a odhalte temnou stránku příběhu ELDEN RING. ELDEN RING Shadow of the Erdtree bude k dispozici pro PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One a PC prostřednictvím služby Steam.


DALŠÍ

CGwillWin