Xbox Developer_Direct se vrátí 18. ledna

Xbox Developer_Direct se vrátí 18. ledna
09:54, 10.01.2024

Xbox oznámil další konání akce Developer_Direct, a to ve čtvrtek 18. ledna od 21:00 SEČ. Developer_Direct opět nabídne bližší pohled na některé z velmi očekávaných her pro platformy Xbox Series X|S, PC a Game Pass.

Fanoušci si mohou „naladit“ kanály Xboxu (Twitch a YouTube) a Bethesdy (Twitch a YouTube) a sledovat detailní prezentace samotných tvůrců připravovaných her. Zavítáme třeba do studia MachineGames ve Švédsku, abychom se podívali na titul Indiana Jones, stavíme se v kancelářích Obsidianu, abychom okoukli Avowed, zamíříme také do Oxide Games, kde se dozvíme více o Ara: History Untold a podnikneme také výlet do Cambridge, kde Ninja Theory pracují na Senua’s Saga: Hellblade II.

Krátce poté ZeniMax Online Studios naváže prezentací The Elder Scrolls Online 2024 Global Reveal (od 22:00 SEČ) a představí největší novinky pro rok 2024.

Chceme předem upozornit, že akce nepřinese žádné novinky o hrách od společnosti Activision Blizzard. Ty budou následovat až později v průběhu letošního roku.


DALŠÍ

CGwillWin