hw
speciál
Urobte si Vianoce ešte čarovnejšie s produktmi Sony

Urobte si Vianoce ešte čarovnejšie s produktmi Sony
Urobte si Vianoce ešte čarovnejšie s produktmi Sony
10:58, 03.11.2023

Blíži sa nám najkrajšie obdobie roka, Vianoce. A kedy inokedy, ako práve na Vianoce, obdarovať seba alebo svojich blízkych? Ak stále váhate, čo kúpiť svojim rodičom, súrodencom, kamarátom alebo drahým polovičkám, možno vám s výberom pomôžu naše tipy. Máme tu niečo pre milovníkov filmov, seriálov, hier, hudby, ale aj športu či cestovania.

Kino v pohodlí domova

Spoločné sledovanie filmov a rozprávok v kruhu rodiny nemusí byť tradícia iba na Vianoce. S TV Sony Bravia X75WL so systémom Google TV budete môcť sledovať svoje obľúbené filmy a seriály kedykoľvek budete chcieť. Podpora technológií Dolby Vision™ a Dolby Atmos™ vám zabezpečí kvalitu obrazu a zvuku, ako v kine. O nádherne živé a realistické farby sa vám postará technológia Live Color. Svoje obľúbené filmy a seriály v tej najvyššej kvalite si budete môcť prehrať vďaka exkluzívnej streamovacej službe BRAVIA CORE™. Milovníkom videohier zase TV ponúka špeciálne herné funkcie, ako je automatické mapovanie tónov HDR, ktoré nastaví obraz tak, aby ste aj vo veľmi jasných alebo tmavých miestach videli tie najjemnejšie detaily. Automatický režim žánrov obrazu automaticky upraví váš obraz podľa toho, či na PS5™ aktuálne hráte hry alebo sa pozeráte na film. Všetky herné nastavenia navyše máte po ruke na jednom mieste, v našom novom hernom menu.

Klik pro zvětšení (Urobte si Vianoce ešte čarovnejšie s produktmi Sony)

Spoločník na cesty

Či už sa niekam chystáte počas zimných prázdnin alebo cestujete skôr v lete, skvelým spoločníkom pre vás bude prenosný bezdrôtový reproduktor Sony SRS-XB100. Vďaka kompaktnej konštrukcii nezaberie v podstate žiadne miesto a nastaviteľný remienok uľahčí prenášanie. Jeho odolný zovňajšok, ktorý vzdoruje prachu aj vode je spolu s až 16-hodinovou výdržou batérie ideálnym spoločníkom pre zábavu na cestách. Aj napriek veľmi malým rozmerom je zvuk naozaj výkonný a čistý. Mysleli sme tiež na udržateľnosť, práve preto boli pri výrobe použité recyklované materiály na telo i nastaviteľný remienok. Reproduktor si môžete zakúpiť v oranžovej, modrej, svetlo šedej a čiernej farbe.

Klik pro zvětšení (Urobte si Vianoce ešte čarovnejšie s produktmi Sony)

Koncert vo vrecku

So slúchadlami nemôžete nikdy šliapnuť vedľa. Obzvlášť, keď sú kompaktné, majú skvelý zvuk a dlhú výdrž batérie. Skutočne bezdrôtové slúchadlá Sony WF-C500 sú naozaj kompaktné, vrátane nabíjacieho puzdra, pohodlne sa vám tak zmestia napríklad do vrecka nohavíc. Nabíjacie puzdro navyše zabezpečí až 20-hodinové počúvanie. V prípade ich vybitia získate len za 10 minút nabíjania celú hodinu počúvania. Nielen vďaka malej konštrukcii a vysokej výdrži batérie, ale aj odolnosti voči vode a potu sú ideálne kamkoľvek – do školy, do práce alebo na šport. Slúchadlá jednoducho spárujete pomocou funkcie Fast Pair a keby ste ich náhodou nemohli nájsť, môžete ich prezvoniť alebo si zobraziť ich poslednú polohu. Či už si hudbu púšťate pri športe na dobitie energie, koníčkoch pre rozvoj kreativity, učení pre lepšie sústredenie alebo len tak na odreagovanie, kvalitný zvuk je pri slúchadlách to najdôležitejšie. Naša technológia Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) obnovuje komprimovaný zvuk zo streamovacích platforiem a zabezpečuje tak vysoko kvalitný zvuk, ktorý sa približuje originálnej nahrávke. Slúchadlá sú dostupné v čiernej, bielej, zelenej a oranžovej farbe.

Klik pro zvětšení (Urobte si Vianoce ešte čarovnejšie s produktmi Sony)

Zaznamenajte svoj príbeh

Hľadáte ľahký a kompaktný fotoaparát s veľmi jednoduchým ovládaním? S vlogovacím fotoaparátom Sony ZV-1 II nemusíte mať s fotením či nakrúcaním veľa skúseností, jeho pokročilé funkcie vám so všetkým pomôžu. My Image Style jednoducho vyladí farby a jas ešte pred zhotovením snímky, z mnohých pripravených nastavení si môžete vybrať to, ktoré najviac zodpovedá vášmu štýlu. Funkcia Touch Tracking zabezpečí, že budete zaostrení aj v pohybe. Automatické nastavenie expozície s prioritou tváre zase zabezpečí, že vašu tvár bude vždy skvele vidieť. Širokouhlý objektív 18 mm zabezpečí, že na zábere bude vždy všetko a všetci. Nie ste si istí, či nahrávate? Nemusíte sa báť, akonáhle spustíte nahrávanie, na obrazovke sa objaví červený rámček. S mobilnou aplikáciou Creators App môžete jednoducho preniesť dáta do svojho telefónu či notebooku a zároveň ich môžete pomocou tejto aplikácie premeniť na diaľkový ovládač vášho fotoaparátu. So ZV-1 II sa skrátka naučíte nakrúcať a fotiť na skvelej úrovni a napríklad už budúce Vianoce budete môcť niekoho obdarovať knihou fotografií, alebo si k rozprávkam pustiť video so zábermi z vášho spoločne stráveného roka.

Klik pro zvětšení (Urobte si Vianoce ešte čarovnejšie s produktmi Sony)

Parťák na ceste k víťazstvu

Herné skutočne bezdrôtové slúchadlá Sony INZONE Buds, navrhnuté v spolupráci s profesionálnymi hráčmi tímu Fnatic, budú ideálny darček pre milovníkov videohier. Prinášajú nespočetné množstvo herných funkcií, vďaka ktorým získate výhodu nad svojimi protihráčmi. Na základe akustickej analýzy si môžete nechať vytvoriť individuálne prispôsobený priestorový zvuk. Vďaka funkcii aktívneho potlačenia okolitého hluku sa budete môcť nerušene sústrediť len na aktuálnu hru. Špeciálne navrhnutý menič Dynamic Driver X vás vtiahne do hry vďaka vernej reprodukcii každého zvuku v hre. Technológia 360 Spatial Sound vám umožní rozpoznať smer a vzdialenosť protivníkov. Slúchadlá majú navyše výdrž batérie 12 hodín, s nabíjacím puzdrom dokonca 24 hodín. Prípadne, len za 5 minút nabíjania získate ďalšiu hodinu hrania. Slúchadlá sú dostupné v čiernej a bielej farbe.

Klik pro zvětšení (Urobte si Vianoce ešte čarovnejšie s produktmi Sony)

Smartphone pre neobmedzenú zábavu

Sony Xperia 5 V je smartphone, ktorý vám ponúkne nespočetné množstvo možností, ako kreatívne tráviť svoj čas. Či už sa radi venujete foteniu, nakrúcaniu, sledujete videá alebo ste uleteli na mobilných hrách. Skvelý fotoaparát vám s pomocou umelej inteligencie zabezpečí tie najkrajšie snímky, aplikácia Autor videa pomôže s postprodukciou + množstvo ďalších funkcií, ktoré vám zjednodušia tvorbu obsahu. Pokiaľ ste skôr milovníkom hier, okrem vysokej výdrže batérie určite oceníte tiež aplikáciu Vylepšenie hier, vďaka ktorej budete oproti svojim protihráčom vo výhode. Vaše víťazstvo si potom môžete nahrať vďaka funkcii Rewind time record, ktorá umožňuje zaznamenať posledných 30 sekúnd vašej hry. Či už sledujete videá, hráte hry alebo počúvate hudbu, mnohí z vás určite ocenia aj 3,5 mm konektor pre káblové slúchadlá. Telefón je možné zakúpiť v čiernej, platinovo striebornej a modrej farbe.

Klik pro zvětšení (Urobte si Vianoce ešte čarovnejšie s produktmi Sony)



CGwillWin