Insomniac Games apelují na hráče

Insomniac Games apelují na hráče
22:14, 02.10.2023

Již tento měsíc se dočkáme tolik očekávaného Marvel´s Spider-man 2. S ohledem na blížící se termín vydání, kdy některé redakce už hrou disponují a nezřídka se stává, že se dostane nějaká ta kopie i do nesprávných rukou, Insomniac Games apelují na hráče, aby nekazili zážitek ze hry ostatním.

Tím samozřejmě myslí úniky formou videí nebo přímo vyzrazených spoilerů, které by nadšence připravily o překvapení a samozřejmě kazily radost ze hry. Takové úniky jsme tu již dříve na sociálních sítích měli například u God of War. V dobré víře dáte sledovat určitý hastag, scrolujete a najednou bum, nápis KRATOS ZABIJE LOKIHO a v tu chvíli máte chuť někoho vykastrovat nebo s ním minimálně třísknout o zem.

Vývojáři tak předem prosí všechny legální i nelegální majitele hry, aby byli soudní a nechali si své objevy pro sebe. Nové Spideyho dobrodružství totiž má být plné překvapení a zvratů.

Tvůrci rovněž přišli s informací ohledně oblíbeného houpání mezi mrakodrapy. To bude nově mít asistenta ulehčujícího tuto činnost, který půjde v rámci nastavení omezit. A pokud budete chtít, nově bude dostupný také regulátor zranění, které hrdina obdrží při pádu z výšky. Uděláte svého pavoučka nesmrtelného nebo mu dopřejete realistický pád se vším všudy?

Peter Parker a Miler Morales budou čelit novým výzvám už 20/10/23 exkluzivně na PS5. Vývojáři slibují herní dobou stejnou jako v případě prvního dílu i tři režimy zobrazování. Všechny navíc s ray tracingem.


DALŠÍ

CGwillWin