Ukázka z hraní Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections

Ukázka z hraní Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections
07:46, 29.09.2023

Před vydáním hry NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS 17. listopadu 2023 se dozvíte více o její hratelnosti v novém systémovém traileru a v ukázce z původního speciálního příběhového režimu hry. Hru NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS si můžete již nyní předobjednat na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch a PC.

V bitvě si hráči mohou vybrat z nejrozsáhlejší soupisky ve hře Naruto, která čítá více než 130 postav, včetně 10 nových přírůstků. Tváří v tvář svým protivníkům budou moci používat různá komba a dokonce měnit svého vůdce, aby udrželi tlak na soupeře.

Důležitou roli budou hrát také ninjutsu a probuzení. Hráči si budou moci vybrat až 6 schopností Ninjutsu, aby získali výhodu proti svým protivníkům. Mohou se také a probudit do nové podoby, která jim poskytne větší sílu, aby zvrátili průběh zápasu ve svůj prospěch. Aby se hráči pokusili bitvu dokončit, mohou využít veškerou svou čakru a uvolnit mocnou tajnou techniku, která se při výběru konkrétních postav může změnit v kombinovanou tajnou techniku.

Další novinka, režim jednoduchého ovládání, pomůže nováčkům v sérii rozpoutat mocná komba stisknutím jediného tlačítka. Tento nový styl ovládání přichází navíc ke standardnímu stylu, který hráči série STORM znají.

Bojováním, ať už sólo, nebo online, se postavám zvýší úroveň a odemknou se jim některé úpravy i další odemykatelné položky. Offline volné bitvy umožní hráčům zvolit si postup nebo si zcela vybrat způsob, jakým chtějí bojovat proti počítači nebo v offline turnaji. V online režimu pak mohou hráči zdokonalovat své dovednosti proti ostatním hráčům z celého světa, přičemž si mohou vybrat mezi příležitostným zápasem a hodnoceným zápasem.

V režimu History mohou hráči znovu prožít epické příběhové bitvy ze série Naruto, projít si klíčové momenty z příběhu pomocí anime vystřižených scén a užít si kvalitní zážitek z bitvy. Zatímco v režimu Special Story Mode se odehrává nový příběh během událostí v BORUTO, kde Boruto zjistí, že se tajemný muž Merz snaží zahájit válku. Jaká bude role Naruta a Sasukeho? To se hráči dozví při uvedení hry na trh 17. listopadu.


DALŠÍ

CGwillWin