The Lord of the Rings: Return to Moria dostáva gameplay trailer

The Lord of the Rings: Return to Moria dostáva gameplay trailer
11:19, 09.06.2023

Nezávislé vývojárske štúdio Free Range Games a vydavateľ North Beach Games sa včera podelili o prvý pohľad na kooperatívnu hru The Lord of the Rings, v ktorej ide o prežitie. V novom traileri, ktorý bol predstavený na festivale Summer Game Fest 2023, sa tak objavil vôbec prvý pohľad na hru Rings of the King: Return to Moria. Okrem toho obe spoločnosti s potešením oznamujú, že konzolové verzie hry sú v aktívnom vývoji a reč je o konzole PlayStation5 a Xbox Series X|S s tým, že ich uvedenie na trh je naplánované súčasne s verziou pre PC prostredníctvom obchodu Epic Games Store koncom roka 2023. Jediná videohra o prežití, ktorá sa odohráva v Štvrtom veku Stredozeme, kultovom fantasy svete vytvorenom J. R. R. Tolkienom, The Lord of the Rings. Budeme sledovať dobrodružstvá trpaslíkov, ktorí sa vydávajú na cestu za znovuzískaním a obnovením svojej trpasličej domoviny Morie.

Trpaslíci predvádzajú svoju povestnú odvahu a kamarátstvo a vydávajú sa do jaskynných baní Morie, kde ťažia suroviny dôležité na výrobu a stavbu a zároveň rozpaľujú dávno vychladnuté kováčske vyhne, aby ukovali mocnejšie zbrane a brnenia, keď sa vydávajú ešte hlbšie do temných nebezpečenstiev. Hráči si pred cestou vytvoria vlastného trpaslíka, a to sami alebo online so spoločníkmi, pričom každé nové dobrodružstvo bude jedinečné vďaka procedurálne generovanému prostrediu. Trpaslíci môžu skúmať poklady a ťažiť cenné rudy, pričom vždy musia dbať na to, aby nespôsobili príliš veľký hluk a neprilákali pozornosť nespočetných nebezpečenstiev v hlbinách. Vykopávajte tajomstvá Mlžných hôr, ťažte vzácne kovy, snažte sa, aby ste prežili, a bojujte s nevyspytateľnými silami, aby ste spoznali tajomstvo Tieňa, ktorý sa v nich skrýva.

Príbeh Pána prsteňov od R. R. R. Tolkiena, ktorý vytvoril fantastický svet Stredozeme. Hráči, ktorých do Mlžných hôr povolal lord Gimli Lockbearer, preberajú kontrolu nad družinou trpaslíkov, ktorí majú za úlohu získať späť stratenú korisť z trpasličej domoviny Moria - známej ako Khazad-dûm alebo Dwarrowdelf - v hlbinách pod ich nohami. Ich výprava si bude vyžadovať odvahu, ponoria sa hlboko do baní Morie, aby získali späť jej poklady. Hráči spoja svoje sily, aby prežili, vyrábali, stavali a preskúmali ikonické, rozľahlé bane. Odvážni expedičníci budú musieť byť ostražití, pretože na nich čakajú tajomné nebezpečenstvá.

  • Zažite Spoločenstvo trpaslíkov ako nikdy predtým, s bohatou históriou kultového fantasy sveta od J. R. R. Tolkiena, ktorá je pretkaná samotnou štruktúrou Pána prsteňov: Návrat do Morie.
  • Aby hráči prežili v zradných baniach Morie, musia šetriť zdroje, loviť a zbierať potravu a riadiť svoj spánok, teplotu a úroveň hluku. Využívajte dynamické svetelné systémy na zaistenie bezpečnosti a na prerazenie cesty ďalej do tmy. Bojujte s nevýslovným zlom a prežite hordy obludných orkov vo viscerálnom boji, pričom odhalíte tajomstvo Tieňa, ktorý sa vznáša v horách.
  • Nájdite útechu pred temnotou. Odhaľte a vyčistite nové lokality a vytvorte architektúru vo veľkom meradle. Buďte kreatívni a budujte základne od základov alebo stavajte na už existujúcom prostredí. Dajte si pozor na zlo, ktoré sa snaží zničiť trpasličí pokrok.
  • V priebehu príbehu obnovte dávno stratené starobylé kráľovstvo Khazad-dûm do jeho bývalej slávy a obnovte trpasličie pamiatky. Obnovte staré bane a znovu zapáľte ich kováčske dielne, aby ste získali ich nedotknuté zdroje.
  • Ponorte sa do hlbín baní Morie. Procedurálne generované prostredia sú bohaté na zdroje a plné tajomstiev a nebezpečenstva, čo zakaždým prináša jedinečný zážitok.
  • V online kooperatívnom multiplayeri až pre ôsmich hráčov môžete zažiť dobrodružstvo sami alebo sa spojiť s priateľmi.
  • Vyrábajte a získavajte legendárne trpasličie brnenia, nástroje, zbrane a stavby. Prestavajte starobylé kováčske dielne, aby ste posilnili, opravili a začarovali výbavu. Vylepšujte a odomykajte nové technológie a fantastické stroje.
  • Objavte starodávne magické predmety vrátane mečov, ktoré svietia, keď sú orkovia nablízku, mapy dávno spiacich mithrilových žíl, knihy so zabudnutými remeselnými plánmi a amulety, ktoré dodávajú silu alebo múdrosť.
  • Založte bane a objavte ložiská vzácnych surovín, ako je železo, zlato a kremeň, a fantastických materiálov, napríklad mitrilu. Získajte prístup k remeselným staniciam a kováčňam, aby ste mohli premieňať rudu na ingoty a vylepšovať výbavu. Buďte však pripravení, ťažba je hlučná a môže prebudiť to, čo sa skrýva v temnote.
  • Hráči sa stanú súčasťou Trpasličej legendy, keď si vytvoria vlastného trpaslíka v editore postáv. Trpaslíkov si môžete rôznymi spôsobmi prispôsobiť a vytvoriť si tak jedinečnú trpasličiu identitu. Počas hrania potom môžu hráči nájsť a vyrobiť brnenie a zbrane, aby ešte viac vyzdvihli svoj jedinečný štýl.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin