The Lord of the Rings: Return vychádza už budúci týždeň

The Lord of the Rings: Return vychádza už budúci týždeň
16:14, 19.10.2023

Príbeh Pána prsteňov: R. R. R. Tolkiena, ktorý vytvoril fantastický svet Stredozeme. Hráči, ktorých do Mlžných hôr povolal lord Gimli Lockbearer (v hre ho nahovoril herec John Rhys-Davies), sa spoja do družiny trpaslíkov, ktorej úlohou je získať späť stratenú korisť z trpasličej domoviny Moria - známej ako Khazad-dûm alebo Dwarrowdelf - v hlbinách pod ich špinavými nohami. Ich výprava si bude vyžadovať odvahu a tímovú prácu, pričom sa ponoria hlboko do baní Morie, aby získali späť jej poklady a v nádeji, že jedného dňa obnovia ich niekdajšiu slávu.

V hre The Lord of the Rings: Return si hráči vytvoria vlastného trpaslíka a potom sa vydajú do jaskynných baní Morie sami alebo spolu s družinou ďalších trpaslíkov online. Každé dobrodružstvo do hlbín prinesie jedinečné výzvy a príležitosti vďaka využitiu procedurálne generovaných prostredí, čím sa vytvoria takmer nekonečné možnosti pri hľadaní najhlbších hlbín. Trpaslíci sa budú musieť pri svojich výpravách čoraz viac uistiť, že ich kov je pripravený čeliť nebezpečenstvám, ktoré sa tam skrývajú, a vyrobiť si odolné brnenia a jemne vybrúsené zbrane schopné ochrániť a poraziť všetky druhy goblinov, arachnoidov alebo tajomnejších nepriateľov, na ktorých môžu naraziť. Vykopávajte tajomstvá Mlžných hôr, získavajte vzácne kovy, ktoré si trpaslíci cenia, obnovujte a rozpaľujte kováčske vyhne, ktoré už dávno vychladli, a spoznajte tajomstvo tieňa, ktorý na vás všade číha.

Vydanie hry Return to Moria sa uskutoční 24. 10. 2023 pre Windows PC prostredníctvom obchodu Epic Game Store s odporúčanou maloobchodnou cenou 35,99 EUR. Titul vyjde aj na PlayStation 5 v digitálne aj v maloobchodnej sieti 5. 12. 2023, pričom uvedenie verzie pre Xbox Series X|S je plánované na začiatok roka 2024.


DALŠÍ

CGwillWin