Bulletstorm VR príde tento rok

Bulletstorm VR príde tento rok
10:59, 02.06.2023

Spoločnosti People Can Fly a Incuvo altiálne odhalili, že ich spoločná hra Bulletstorm VR sa objaví ešte tento rok. Bulletstorm VR ponúka úplne nový spôsob, ako zažiť svet Bulletstormu, ktorý je pohlcujúcejší ako kedykoľvek predtým!

Bulletstorm VR posadí hráčov do topánok bývalého veliteľa oddielu Dead Echo Graysona Hunta, ktorý sa v nádhernej VR prebíja opustenou letoviskovou planétou Stygia! Vydajte sa na komicky ultranásilnú cestu, počas ktorej sa Grayson a jeho posádka snažia prežiť a pomstiť sa skorumpovanému generálovi Sarranovi.

Využívaj všetko od Flailgun zbrane až po ikonické energetické vodítko Bulletstormu a vykonávaj kreatívne masakre na svojich nepriateľoch. Bez námahy prepínajte medzi bojom zblízka a na diaľku a vykonávajte na svojich protivníkoch celý rad jedinečných Skillshotov, aby ste získali ďalšie skúsenosti a zvýšili svoje schopnosti. Tie siahajú od kopnutia nepriateľa do kaktusu, cez napichnutie na armovaciu tyč až po streľbu do slabín. V hre Bulletstorm VR je všetko zbraňou a pri zvyšovaní počtu zabití vás vyzývame, aby ste boli čo najkreatívnejší!

"Bulletstorm VR zachováva všetko, čo si hráči obľúbili na pôvodnej hre Bulletstorm - svet, postavy a inteligentný systém Skillshot, ktorý podporuje kreativitu a experimentovanie - a vďaka tomu je ešte viac pohlcujúci a intuitívny ako kedykoľvek predtým," povedal Bartosz Kmita, kreatívny riaditeľ People Can Fly. "Viac toho ukážeme neskôr v tomto roku, keď sa blíži vydanie Bulletstormu VR!"

"Ako štúdio, ktoré sa špecializuje na VR hry, je pre nás Bulletstorm VR projektom snov," povedal Andrzej Wychowaniec, generálny riaditeľ spoločnosti Incuvo. "Hra so strelnými zbraňami sa do VR prirodzene hodí a Bulletstorm ju má v plnej miere, no zároveň má aj parádne elektrické vodítko, ktoré je s pohybovým ovládaním vo VR jednoducho radosť používať. Pridajte k tomu roztomilé postavy a extravagantný, farebný svet a Bulletstorm VR je kompletný balík!"


DALŠÍ

CGwillWin