Jak virtuální realita přetváří budoucnost erotického průmyslu

Jak virtuální realita přetváří budoucnost erotického průmyslu
10:59, 02.01.2024

Virtuální realita, dříve doména hráčů a technologických nadšenců, je relativně novým trendem v průmyslu pro dospělé. V erotickém kontextu to znamená, že zájemci mohou prožít zcela nové druhy zážitků, od interaktivních erotických her až po simulace reálných okamžiků, které jsou intenzivnější a realističtější. Virtuální realita tak otevírá nové dveře do erotického světa, kde jsou hranice omezeny pouze fantazií.

Technologický rozvoj nezná mezí

Pokroky v technologii VR headsetů a příslušenství, jako jsou senzorické obleky a erotické pomůcky, umožňují zájemcům dosáhnout vyšší úrovně uspokojení. Tato zařízení jsou navržena tak, aby poskytovala realistické vizuální, a dokonce i hmatové zážitky, díky čemu se stírá hranice mezi virtuálním a reálným světem.

A co takhle kombinace reality a VR

Před několika lety byl v Praze otevřen privát Naughty Harbor, první nevěstinec se silikonovými pannami, které si zákazník může pronajmout a využít je pro naplnění svých sexuálních fantazií a připojit k tomu i virtuální realitu. Podle průzkumu od agentury STEM/MARK pro společnost Naughty Harbor zhruba 39% mužů respondentů by lákalo si vyzkoušet sex s robotem či silikonovou pannou, přičemž výrazně vyšší zájem byl u mužů, kteří nemají problém s tím bavit se otevřeně o svých sexuálních preferencích.


Budoucnost erotického průmyslu a VR

Přestože je tato technologie stále v raných fázích vývoje, potenciál začlenění VR do erotického průmyslu je obrovský. Očekává se, že s dalším vývojem erotických technologií a řešením etických a právních otázek, bude VR hrát stále větší roli v tom, jak lidé prožívají a prozkoumávají svou sexualitu. Průzkum prozradil, že více než polovina celkového počtu respondentů věří, že v budoucnu budou sexuální roboti běžnou součástí společnosti. V dalších letech můžeme očekávat, že erotický průmysl a VR budou nadále prozkoumávat nové horizonty a překonávat naše dosavadní očekávání.


DALŠÍ

CGwillWin