Aj ty už zvládneš dohrať Wo Long: Fallen Dynasty!

Aj ty už zvládneš dohrať Wo Long: Fallen Dynasty!
15:02, 03.04.2023

Priznám sa, milujem souls like tituly. Je to pre mňa asi najobľúbenejší žáner ale nie kvôli tomu, že by som bol tak výborný hráč ale hlavne kvôli výbornej hrateľnosti a level dizajnu. Preto keď vyšiel titul Wo Long: Fallen Dynasty, tak som dlho neváhal a hru inštaloval v deň vydania. Moje sklamanie nastalo už po pár minutách hry keďže som nedokázal poraziť prvého hlavného bossa a to ani po niekoľkých pokusoch a ani po niekoľkých radách od môjho zkúsenejšieho kolegu v tomto žánre Honzu Sadílka.



Musím sa priznať, že som bol pomerne zásadne frustrovaný, pretože som poslúchol všetky rady, dokonca som sa pred leveloval na pomerne vysokú úroveň a dokonca som sa hral aj s morálkou, ktorá v hre hrá zásadnú rolu. Nič nepomohlo a posledného bossa som jednoducho od jeho druhej fáze nebol schopný takmer ani poškodiť.

Samozrejme, že sa na hru po tomto rozhodnutí vzniesla kritika, pretože hru dohralo skutočne mizivé percento hráčov a to dokonca tak, že sa len mizivé množstvo hráčov dostalo cez prvého bossa. Samozrejme ak ste vývojár a máte takúto spätnú väzbu tak to asi pomerne zamrzí.

Nie je sa preto čomu diviť a vyšiel patch 1.05, ktorý by mal túto prekážku odstrániť. Boj s prvým bossom by mal byť jednoduchší, bol pridaný tutoriál a boss má menej zdravia a jeho rany bolia o trošku menej.

Osobne si myslím, že sa jedná o výborné rozhodnutie a ja určite túto reakciu vývojárov ocením tým, že hru znovu vyskúšam a možno aj konečne dohrám.

DALŠÍ

CGwillWin