Wo Long: Fallen Dynasty bude lehčí!

Wo Long: Fallen Dynasty bude lehčí!
23:57, 01.04.2023

Ale jen trochu. O novince od studia Team Ninja, jehož vývojáři mají na kontě úspěšnou sérii Nioh, jsme Vám už v minulosti poreferovali v recenzi. Tentokrát se vcelku čerstvá novinka přesunula z Japonska do Číny, ale až na pár vylepšení zůstává věrná hernímu stylu souls. Právě monstra ze zemí Asie dělají hru oproti ostatním titulům tohoto žánru exotičtější a zajímavější. Wo má však na kontě jednu zajímavost, se kterou tvůrci zřejmě nepočítali.

Určitě se shodneme na tom, že souls-like hry nejsou pro každého hráče. Nicméně je zarážející, že prvního bosse Zhang Lianga porazilo pouhých 33% majitelů Xboxu, jak ukazují statistiky portálu TrueAchievements. Obtížnost hry, zejména co se týče bossů, je nevyvážená, ale Zhang není tak těžký, jak by se mohlo podle této statistiky zdát. Hráči na Steamu a PlayStationu ho dokázali porazit v 85% případů. Otázkou tedy zůstává, zda několik neúspěšných pokusů majitelů Xboxu, kde byl Wo ihned k dispozici v rámci Xbox Game Pass, v nich nevzbudilo frustraci a nerozhodli se hru prostě smazat, když ji měli "zdarma".

Tento nelichotivý výsledek zřejmě nedal tvůrcům spát, a tak pro hráče, kteří neuspěli, svítá malá naděje v podobě nového patche 1.05, který nejen ubral životy nebohému Zhangovi, ale také snížil vražednou sílu jeho úderů majestátní sekerou. Kromě toho byla vylepšena kamera a přidán tutoriál. Snad se tak hráči rozhodnou dát výborné hře znovu šanci a pokusit se generála pokořit, aby se mohli vydat za skutečným dobrodružstvím.


DALŠÍ

CGwillWin