Forge of The Chaos Dwarfs přichází do hry Total War: Warhammer III

Forge of The Chaos Dwarfs přichází do hry Total War: Warhammer III
15:45, 15.03.2023

Společnosti SEGA Europe Limited a The Creative Assembly Limited dnes oznámily balíček kampaně Forge of The Chaos Dwarfs pro hru Total War: Warhammer III, který vyjde 13. dubna. Expandujte, vykořisťujte a ovládněte svět Warhammeru v roli Astragotha Železné ruky, Drazhoatha Popelavého a Zhatana Černého, kteří nabízejí jedinečné herní mechanismy kampaně, cíle a jednotky, které mohly vzniknout jen ve zkažených myslích trpaslíků Chaosu.

Tři zkažení legendární šlechtici:

Trpaslíci Chaosu jsou vynalézavá, temná a nemilosrdná rasa plná trpasličích démonických kovářů, pokořitelů a brutálních zabijáků. Tři z jejich nejbrutálnějších legendárních šlechticů budou připraveni plnit vaše rozkazy:

Astragoth Železná ruka, Hashutův velekněz, je mezi trpaslíky Chaosu tím nejmocnějším čarodějným prorokem. Jeho tělo však již začalo kamenět anyní je jakoby zaživa pohřben ve své mocné mechanické zbroji.

Drazhoath Popelavý, čarodějný prorok Hashuta, je pánem Černé pevnosti a velitelem padlé legie z Azgorhu. Drazhoath byl kdysi na příkaz Astragotha vyhoštěn, ale jeho schopnosti na poli magie i inženýrství od té doby jen vzrostly, stejně jako jeho touha po pomstě.

Zhatan Černý je velitelem Zharrské věže. Jeho zdatnosti v boji se nikdo nevyrovná a pekelné kovárny jen stěží drží krok s jeho nenasytnou touhou po zbraních a munici.

Odvěký krvavý spor:

Trpaslíci Chaosu se za účelem podmanění světa snaží získat nepředstavitelnou sílu, známou jako krev Hashuta – boha, který symbolizuje oheň, chamtivost a tyranii. Aby se k ní dostali, musí postavit Velký vrták Hashuta, který jim pomůže prorazit samotnou strukturu reality a dostat se do říše tohoto boha. Toho ale mohou dosáhnout pouze pošpiněním vzácných relikvií svých odvěkých nepřátel… trpaslíků. Ale trpaslíci na zášti nezapomínají a budou se chtít za poskvrnění svého prastarého dědictví pomstít.

Legie pekelných válečníků:

Řady trpaslíků Chaosu jsou pestrou směsicí do železa oděných válečníků a pekelných bestií – od pekelné stráže a býčích kentaurů až po démony ovládané nestvůry, jako jsou z ohně zrození K’daai. Skutečnou sílu trpaslíků Chaosu však ztělesňují jejich ďábelské válečné stroje. Od magmatických děl a rozbíječů lebek až po pekelný moždíř hrůzotřas nebo kolosálního ničitele K’daai.

Kromě nich bude k naverbování k dispozici i legendární hrdina a hobgobliní náčelník Gorduz Křivák, který se stal vykonavatelem vůle trpaslíků Chaosu. Přežil většinu ostatních kmenových vůdců a díky své přirozeně nedůvěřivé povaze a lstivosti má neutuchající talent přežívat. Hlídejte si záda.

Nemilosrdné mechaniky kampaně:

Maximálního potenciálu své říše trpaslíků Chaosu dosáhnete jen nemilosrdným využíváním čtyř jedinečných mechanik kampaně:

Pekelná výheň umožňuje pekelným legiím trpaslíků Chaosu růst na síle díky speciálním schématům kovaným v ohni. Každé nabízí pekelné bojové bonusy.

V Zharrské věži trpaslíci Chaosu (ne)diplomaticky soupeří o vlastnictví speciálních křesel v této mocné radě, která frakci při povýšení přinášejí jedinečné odměny.

Díky konvojům je možné výměnou za nejrůznější zdroje obchodovat s válečnými nástroji. Zároveň se v nich budete účastnit bitev, po cestě vyměňovat dělníky a starat se tak o přísun odměn.

Ekonomika vyžaduje různorodější přístup k podmanění a řízení pracovní síly, aby se dařilo udržovat kovárny v chodu, stavět pokročilé budovy a rozšiřovat říši.

Bezplatný obsah:

Všichni majitelé hry Total War: Warhammer III budou mít možnost při hře za Kislev a Říši odemknout legendární hrdinku Ulriku Magdovu. Magdova je mezi svými druhy unikátní upírka, která vyniká v hybridním boji zblízka i na dálku a také v kouzlech magie stínů.

Předobjednejte si Forge of the Chaos Dwarfs ještě před vydáním a získejte 10% slevu. Další informace o vydání produktu najdete na blogu Total War.


DALŠÍ

CGwillWin