DLC do hry Total War: Warhammer III jsou nyní k dispozici

DLC do hry Total War: Warhammer III jsou nyní k dispozici
20:17, 26.08.2022

Společnosti SEGA Europe, Ltd. a Creative Assembly Ltd. s hrdostí oznamují vydání Šampionů Chaosu a beta verze Říší nesmrtelných do hry Total War: WARHAMMER III.

Šampioni Chaosu:

Balíček šlechticů – hodný šampiona – přináší čtyři nové legendární šlechtice válečníků Chaosu namísto obvyklých dvou, z nichž každý je spojen s jedním ze čtyř zkázonosných bohů Chaosu. Vydej se na ničivá tažení s novými herními mechanismy, vrhni se na bojiště s více než padesáti novými jednotkami a prožij úplně nový příběh, během něhož se staneš z pěšáka vládcem.

Čtyři noví legendární šlechtici válečníků Chaosu:

Šampioni Chaosu díky svým nechvalně známým činům povýšili a stali se oblíbenci čtyř Temných bohů. K těmto šampionům patří Krvavá Valkia, Khornova smrtící démonická choť. Festus Pijavice, Nurglův šílený morový léčitel. Azazel, princ zatracení, Slaaneshův extatický dědic. Prokletý Vilitch, Tzeentchův mág v podobě srostlých dvojčat.

Nový zážitek z kampaně:

Ve starobylé aréně-městě Zanbaijin se po tisíciletí střetávají služebníci bohů Chaosu a duše těch, kteří padli v bitvě, jsou zapečetěny v Bitevním oltáři. Jako šampion Chaosu si musíš vysloužit pozornost svého pána prostřednictvím krveprolití a rituálů, než budeš hoden přijmout tajemnou moc za svou. A pak tě čeká skutečná zkouška.

Přes padesát nových jednotek:

Do krvežíznivého boje se po boku svých šampionů vrhají rozmanité bojové jednotky, včetně válečné svatyně Chaosu, která obdarovává strašlivými dary ty, kdo přinesou příslušnou oběť, rytířů Chaosu, kteří jedou jako hradba čepelí a ostnatých zbrojí, aby se v explozi roztrhaného masa prodrali nepřátelskými řadami, a vyvolených, což jsou obrněné skupiny elitních zabijáků, kteří tvoří nejbližší okruh válečné tlupy svého šlechtice.

Říše nesmrtelných (Beta):

Beta verze Říší nesmrtelných představuje nový rozsáhlý režim kampaně ve hře Total War: WARHAMMER III a je zdarma pro majitele všech tří her v sérii Total War: WARHAMMER. Spojuje legendární šlechtice, válečné jednotky a mnoho dalšího z trilogie do jednoho kolosálního režimu rozprostírajícího se v obrovském světě Warhammeru. Přinese ty nejúplnější a nedefinitivnější zážitky ze strategie her Warhammer, jaké kdy vznikly.

„Říše nesmrtelných představují naši vizi, zahrnující celý svět Warhammeru, na níž jsme pracovali od začátku našeho partnerství se společností Games Workshop, a je úžasné sledovat, jak se mění v realitu,“ řekl vedoucí vývoje DLC Richard Aldridge. „Je to ten nejambicióznější herní režim, jaký jsme kdy vyvinuli, a to je jen začátek dlouhých let dalšího obsahu do hry Total War: WARHAMMER III.“

Vytáhni do války s až 86 hratelnými legendárními šlechtici:

Legendární šlechtici jsou (nechvalně) proslulé a mocné postavy ze světa Warhammeru, které vedou tvá vojska na nekonečných taženích. Každý z nich má svůj jedinečný herní styl a mechanismy a pochází z jedné z 23 výrazně odlišných ras – od ušlechtilých vznešených elfů, důmyslných trpaslíků a panovačných draků z Velké Kataje po nemrtvé piráty z Upířího pobřeží, tajemné ještěry a apokalyptické hordy Chaosu.

Dobuď širý svět Warhammeru:

Říše nesmrtelných jsou to nejpropracovanější prostředí z kultovního světa fantastických bitev Warhammer. Díky rozlehlé a dechberoucí fantastické krajině si hráči budou moct podmanit celou řadu biomů od bujné, ale smrtící džungle v Lustrii a nehostinných pouští Jižních zemí až po neprůchodná pohoří Naggarothu a zkažené Pustiny Chaosu.

Užij si nové herní funkce:

Říše nesmrtelných nabízí sandbox, který je v sérii Total War už klasikou, ale přináší také několik nových funkcí a zlepšení, např. nově hratelného legendárního šlechtice Be‘Lakora, zcela nový mechanismus námořních tras, které ti pomůžou s pohybem po mapě, aktualizované mechaniky a herní styly frakcí z her WARHAMMER I a II, dále také zbrusu nové podmínky pro vítězství v kampani inspirované příběhem Warhammeru, nové scénáře na konec hry a ještě mnoho dalšího.

Blood For the Blood God III:

Kromě toho dnes vychází také Blood For the Blood God III. Tento balíček krvavých efektů přináší do hry Total War: WARHAMMER III několik animací pro dospělé hráče, například stříkající krev, uřezávání končetin a hlav, krvavé prvky uživatelského rozhraní, události globální kampaně, které v bitvě vyvolávají větší krveprolití, a mnoho dalšího. K dispozici bude všem majitelům Blood for the Blood God I nebo II.


DALŠÍ

CGwillWin