Mutation Invasion právě k dispozici zdarma pro všechny hráče Fallout 76

Mutation Invasion právě k dispozici zdarma pro všechny hráče Fallout 76
09:22, 01.03.2023

V nejnovější aktualizaci hry Fallout 76 s názvem Mutation Invasion začínají veřejné akce ve hře mutovat. Zmutované akce budou představovat větší výzvu a nabídnou ještě lepší odměny. Vezměte svůj tým a připravte se na výzvy, které přináší aktualizace Mutation Invasion. Právě teď k dispozici zdarma ke stažení všem hráčům Fallout 76. Aktualizace rovněž uvádí 12. sezónu Rip Daring and the Cryptid Hunt plus vylepšení denních operací a další prvky!

Mutace jsou zvláštní evoluční vylepšení, díky nimž jsou vaši nepřátelé ještě nebezpečnější. Odbitím každé hodiny se objeví zmutovaná veřejná akce. Ta bude označena speciální ikonou. Po zbytek hodiny se budou objevovat běžné veřejné akce. Zmutované veřejné akce zahrnují určité podmínky, např:

  • Aktivní maskování – Nepřátelé jsou neviditelní, dokud na ně nezaútočíte.
  • Těkavost – Nepřátelé po smrti explodují.
  • Reflexní kůže – Poškození způsobené nepřátelům se odráží zpět k vám.
  • Klik pro zvětšení (Mutation Invasion právě k dispozici zdarma pro všechny hráče Fallout 76)

    Mutace sice zvyšují náročnost veřejných akcí, ovšem jejich přežití přináší spoustu odměn. Dokončením zmutovaných veřejných akcí si hráči vyslouží kořist v podobě ZK, legendárních předmětů, poznámek z pokladnice, či dokonce zmutovaných balíčků, které přinášejí šanci na získání vzácných předmětů. Další odměny lze získat za plnění zmutovaných veřejných akcí společně se členy Fallout 1st, a to bez ohledu na to, zda máte sami předplatné!

    Do galerie denních operací přibyla nová hrozba: Dostali se sem vetřelci zpoza hvězd! Hráči se v rámci denních operací můžou těšit také na tři nové lokace: Capitol Building, Garrahan Mining Headquarters a Morgantown High School. Dokážete se svou posádkou obstát?

    Začíná 12. sezóna: RIP DARING AND THE CRYPTID HUNT

    Konečně se do Falloutu 76 dostává zbrusu nová sezóna! Připojte se k dobrodružnému lovci nejnepolapitelnější kořisti a vydejte se na nebezpečnou cestu 12. sezónou: Rip Daring and the Cryptid Hunt. Během hraní si budujte S.C.O.R.E., čímž si zajistíte povýšení a nové odměny, od spotřebních předmětů přes herní měnu až po kosmetické předměty.


    DALŠÍ
    
    CGwillWin