Fallout 76 slaví páté výročí

Fallout 76 slaví páté výročí
12:35, 15.11.2023

Bethesda zve víc než 15 milionů hráčů Fallout 76, aby nasadili párty kloboučky, popadli své nejlepší zmutované kámoše a vrhli se na oslavu 5. výročí. K téhle slavnostní příležitosti pořádá Bethesda Game Studios celou řadu tematických událostí ve hře, narozeninovou přehlídku a chybět nebudou ani slavnostní lahůdky pro hráče.

Od dnešního dne až do 21. listopadu budou moct hráči v rámci herní události Birthday Challenge Event plnit denní a týdenní výzvy a sbírat speciální tematické odměny, jako jsou párty kloboučky, výzdoba pro C.A.M.P., dort a další.

Aby oslavy nestály, mohou se obyvatelé připojit k oslavám napříč platformami v podobě Birthday Parade, při níž komunitní tým Fallout 76 navštíví soukromé světy s neskutečnými alegorickými vozy vytvořenými členy komunity. Pokud chcete tuhle přehlídku sledovat, nalaďte si globální twitchový kanál Bethesdy, a to dnes, 14. listopadu v 15.00 časového pásma ET.

Narozeninovou lahůdku nabízejí také Prime Gaming a Xbox Game Pass. Aktivní předplatitelé služeb Prime Gaming a Xbox Game Pass Ultimate se mohou těšit na bezplatnou odměnu v podobě balíčku Fallout 76 5th Birthday Bundle, který obsahuje exkluzivní předměty pro C.A.M.P., VTU Graduation Cap a slavnostní rámeček do fotorežimu. Tato nabídka končí 17. ledna pro Prime Gaming a 17. prosince pro Xbox Game Pass.


DALŠÍ

CGwillWin