Sony začína lákať na Marvel's Spider-Man 2

Sony začína lákať na Marvel's Spider-Man 2
08:23, 30.01.2023

Minulý rok bol pomerne silným rokom pre PlayStation exkluzivity a preto sa hráči dívajú na rok 2023 s veľkým očakávaním. Jedným z čiernych koní tohoto roka by mal byť bez pochýb Marvel's Spider-Man 2, ktorého dátum vydania je zatiaľ zahalený tajomstvom, pomaly ale isto sa aj toto tajomstvo začína rozkrývať.



TV spot vysielaný v Austrálií poodhalil plánované vydanie na jar 2022 čo by bylo skvelé pretože z nášho pohľadu by vydanie bolo takmer za dverami. Je ale potreba sa zastaviť! Jar v Austrálií nie je v rovnaký čas, ako jar u nás, takže asi máme po radosti. V Austrálií začína jarná sezóna približne v tú chvíľu, ako u nás tá jesenná/podzimní, takže kontúry vydania sa zdajú byť viac reálne pretože som osobne sám veril vo vydanie v tomto období.

Podľa prvých článkov svetových herných médií sa bude jednať o hru vysokých kvalít, prvé články sú viac než nadšené, takže nás asi čaká poriadna pecka. Osobne verím, že do hry bude zakomponovaná určitá forma kooperácie nakoľko vieme, že v titule budú figurovať obaja Spider-Mani! Tešíme sa.

DALŠÍ

CGwillWin