hw
Máme tu gameplay zábery na prvú veľkú PlayStation VR2 exkluzivitu

Máme tu gameplay zábery na prvú veľkú PlayStation VR2 exkluzivitu
14:41, 09.01.2023

Už budúci mesiac, presne 22. 2. 2023, sa SONY naplno vrhne do druhej generácie svojho VR headsetu PlayStation a ak pravidelne sledujete našu sekciu noviniek tak dobre viete, že cenovku si vybrali skutočne poriadne tučnú. PlayStation VR2 vás bude stáť viac než samotná konzola PlayStation 5, čo bude dozaista jednou z hlavných prekážok, prečo do toho celého neskočiť hneď na štarte.

Tak či onak, štartovná porcia exkluzivít by mohla, minimálne jemne nahlodaných konzumentov, presvedčiť, a to aj vďaka hre Horizon: Call of the Mountain. Doteraz sme v rámci tohto diela nemali možnosť vidieť žiadnu ukážku priamo z hrania, čo sa však zmenilo s nedávno uskutočneným eventom CES 2023. Z neho pochádza video nižšie, kde máte možnosť uvedený projekt sledovať priamo v akcii a to súčasne aj so zábermi na hráča ako takého. Horizon: Call of the Mountain príde v rovnaký deň ako PSVR2 a to za sumu cca 70€.

Zaži majestátny svet hry Horizon ako nikdy predtým v tomto novom dobrodružstve pre PlayStation VR2. Úchvatné vizuálne efekty a inovatívne funkcie nových ovládačov PS VR2 Sense ťa úplne vtiahnu do sveta hry Horizon a prinesú ti neopakovateľný zážitok.

Vystúp na týčiace sa vrcholy Carja Sundom ako Ryas, zneuctený bývalý vojak, a rozlúšti novú záhadu okolo strojov, aby si sa vykúpil a zachránil svojich ľudí. Cestou stretneš Aloy a ďalšie známe tváre ale aj nové postavy. Vydaj sa späť do divočiny a zaži ju ako nikdy predtým v hre Horizon Call of the Mountain


DALŠÍ

CGwillWin