Remake Dead Space je GOLD

Remake Dead Space je GOLD
12:35, 16.12.2022

Legendárany titul Dead Space dostane remake! To ale už asi viete pretože oznámenie prebehlo už pred niekoľkými mesiacmi. Každopádne to čo je pre nás dôležité je vedieť, že sa nechystá odklad dátumu vydania, ktorý bol stanovený na 27 januára/ledna 2023. Tento dátum by mal na 99% platiť nakoľko vývojári zo štúdia Motive oznámili, že hra je gold a nič nebráni vydaniu v stanovený dátum.



Považujem sa za fanúšikov hororových hier ale vyberám si čo si zahrám, s Dead Space titulom som hneď na začiatku neváhal, pretože tématiky sci-fi hororu je mi veľmi blízka. Originál a samozrejme aj pokračovania som si strašne užil a preto sa nesmierne teším na remake. USG Ishimura nikdy nevypadala tak nádherne, ako v záberoch, ktoré unikajú na internet. Čo je jednou z najlákavejších skutočností je to, že hra bude dostupná len na PC a aktuálnu generáciu konzolí, čo by malo zaručiť nekompromisný prístup k technickému spracovaniu.

Vývojári sľubujú perfektný zážitok, ktorý by mal byť pre fanúšikov originálu umocnený aj tým, že hra bude obsahovať MENŠIE príbehové zmeny aby celá hra zapadala do konceptu next-genu.

DALŠÍ

CGwillWin