Rockstar potvrdil remastery starších GTA

Rockstar potvrdil remastery starších GTA
13:54, 11.10.2021

Zatímco netrpělivě čekáme na informace o GTA VI, pokračování Bullyho nebo něco úplně nového, Rockstar mlčí a mezitím potichu oznamuje jeden remaster za druhým. Kromě předělávky posledního GTA pro nové konzole se nyní ukázalo, že klepy nesoucí se po vlnách internetů byly pravdivé a dojde i na remastery starších dílů.

Konkrétně jde o tituly Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City a Grand Theft Auto: San Andreas, jež vyjdou v rámci jednoho balíčku s předlouhým názvem Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition pro PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch a PC. Pro zmíněné platformy bude trilogie dostupná během letoška a pro mobilní hráče bude dostupná v první půlce roku 2022.

Cena zatím oznámená nebyla, ale pevně doufáme, že se bude jednat o rozumnou částku a že nás Rockstar nebude ždímat. Ale hráči GTA Online budou možná trochu skeptičtější. Stejně tak nebyly oznámeny žádné informace o plánovaných vylepšeních, které by tato definitivní edice měla obsahovat, ale můžeme předpokládat, že půjde o HD textury, pevné FPS a lehčí změny UX. Třeba se teď tolik lidí nebude mít chuť zabít, až budou létat s dálkově ovládaným vrtulníkem, že ano. Další informace Rockstar přislíbil v dalších týdnech, takže stay tuned, budeme vás informovat.

DALŠÍ

CGwillWin