Chystá se online Assassin´s Creed

Chystá se online Assassin´s Creed
00:20, 08.07.2021

Není to tak dlouho co nám ochraptěla hrdla, když jsme se vrhali do boje s pokřikem VAAAAAAAALHAAAAAAlLAAAAAAAAA s vidinou nekonečné hostiny po boku samotného Odina a už abychom se připravovali na další dobrodružství nebo vlastně několik dobrodružství.

Podle webového portálu Bloomberg totiž Ubisoft chystá ne nového příběhové Assassina, ale rovnou celou online platformu resp. vlastní online svět. Ten, který známe z příběhů, kde se odehrává nekončící boj mezi Assassiny a Templáři je již obsáhlý sám dost o sobě. Vývojáři si nicméně řekli, že je načase vyzkoušet něco nového.

Nový projekt nese kódové označení Assassin´s Creed Infinity a podle zatím dostupných informací by se nemělo jednat o příběh pouze z jedné historické éry. Měli bychom se dočkat podobného modelu jako v případě GTA Online nebo Fortnite. Studio si slibuje hru, která dá hráčům zážitky na několik let a bude neustále doplňována o nový obsah. Otázkou zůstává kolik celá tahle paráda bude hráče stát. Ačkoliv se ještě dopoledne jednalo pouze o spekulaci, Ubisoft nenechal dlouho hráče tápat v tmách. Už během odpoledne projekt ve svém prohlášení potvrdil.

Navíc přidal informaci, že na projektu mají společně pracovat pobočky Ubisoft Montreal a Ubisoft Quebec. Společnost tento krok zdůvodňuje tím, že díky Covidu se naučili, že to nejlepší mohou dostat od vývojářů jako jedinců a nikoliv studií jako celku. Od spojení si tak slibují zapojení více nadějných jednotlivců z různých poboček. Trochu to působí dojmem jako by Ubisoft říkal, že ne všichni jeho zaměstnanci jsou borci, ale to ať si už jejich PR oddělení přebere jak chce.

Potvrzena už byla i některá jména, která se na projektu podílí. Celý projekt bude vedený Marcem-Alexisem Côtém jako výkonným producentem celé značky. Na palubě je také Julien Laferrière jako senior producent a Jonathan Dumont s Clintem Hockingen jako kreativní ředitelé.


DALŠÍ

CGwillWin