akce
report
Včerajší State of Play v kocke

Včerajší State of Play v kocke
Včerajší State of Play v kocke
11:50, 26.02.2021

Včera, o 23:00 prebehla akcia State of Play, ktorej úlohou je informovať fanúšikov zariadení PlayStation o novinkách, ktoré nás čakajú v najbližšom období. Dočkali sme sa niečoho prekvapivého? Zaujalo nás niečo? Sklamalo? To sa dozviete v nasledujúcich riadkoch.

Crash Bandicoot 4: It´s About Time (PS5 upgrade)

Už oznámená záležitosť, každopádne každého majiteľa PS5 táto správa musela potešiť a hlavne čo je najdôležitejšie hra vypadá po upgrade fakt skvele. Podpora 4K/60 FPS, DualSense vychytávky, skoro-eliminácia nahrávacích obrazoviek a v neposlednej rade vylepšený 3D zvuk a mnoho ďalšieho. Aby tých dobrých správ nebolo málo tak vedzte, že to všetko pre vlastníkov verzie pre PS4 bude a je úplne zadarmo. A pýtate sa kedy sa môžeme tešiť? Už 12. 3. 2021.

Returnal (PS5)

Jedna z mála čistokrvných PS5 hier, ktorá mala doraziť už v marci/březnu, bohužiaľ sa tak však nestalo, sa nám pripomenula príbehovým trailerom a novými gameplay zábermi. Čo je ale ešte lepšie je samotná skutočnosť, že bol včera potvrdený dátum vydania. Veríme, že tentokrát už pôjde skutočne o finálny dátum a tejto zaujímavej hry sa nakoniec dočkáme. Dátum vydania bol potvrdený na 30. 4. 2021.

Knock Out City (multiplatformový titul s podporou cross-play)

Máte radi vybíjanú a ste fanúšikom počítačových hier? V dobe pandémie to môže byť pomerne zaujímavá kombinácia. Pozrite sa na trailer k novej multiplayerovej hre Knock Out City, ktorá na prvý pohľad nevypadá až tak špatne. Čo myslíte?

SIFU (PS4/PS5)

Pravdepodobne jedno z najzásadnejších oznámení včerajšieho State of Play nastalo približne na konci prvej tretiny programu. Dočkali sme sa totiž zaujímavej karate akcie a to v pomerne podarenom prevedení. Autori titulu Absolver dobre vedia, čo v tomto prípade robia a myslím, že výsledný produkt SIFU bude veľmi zaujímavým titulom. Hra neobdržala bližšie špecifikovaný dátum vydania, až na číslovku 2021.

Solar Ash (PS4/PS5)

Štúdio Anapurna Interactive nám predstavilo rýchlu a špecificky ladenú akčnú adventúru Solar Ash, ktorá by mala zaujať milovníkov netradičnej akcie a kreslenej grafiky. Vydanie ostáva taktiež bližšie nešpecifikované, ak nebudeme brať do úvahy uvedený rok 2021.

Five Nights at Freddy´s: Security Breach (multiplatformný titul)

Niečo pre milovníkov série Five Nights a strachu ako takého! Oznámený nový titul z tejto série s podtitulom Security Breach. Dátum vydania 2021.

Oddworld: Soulstorm (PS4/PS5/Playstation Plus)

Na dlho očakávaný titul Oddworld: Soulstorm sa tešíme už skutočne niekoľko rokov. O to viac prekvapilo včerajšie uvedenie dátumu vydania a aby toho nebolo málo, tak hra bola predstavená v rámci aprílového/dubnového Playstation Plus (snáď sa teda nejedná o apríl - poznámka redakcie). Nutné je však dodať, že PS4 verzie sa to netýka. Znamená to, že ak ešte doma nemáte PS5, tak hru prostredníctvom PlayStation Plus služby neobdržíte. Oddworldu sa dočkáme, ako som vám už napovedal, 6. 4. 2021.

Kena: Bridge of Spirits (PS4/PS5)

Titul Kena: Bridge of Spirits vypadá skutočne fantasticky, to ale už vieme nejakú dobu. Čo sme ale do včera nevedeli, bol práve dátum vydania. Ten bol stanovený na 24. augusta/srpna takže fixka, kalendár a viete čo ďalej.

Deathloop (PS5)

Aby sme nezabudli, pripomenul sa nám aj titul Deathloop od štúdia Arkane, ktorý vypadá, tak ako všetky hry od Arkane, svojsky a hlavne štýlovo. Nezabúdajme, že sa jedná o titul s časovou exkluzivitou pre PS5.

Final Fantasy VII: REMAKE Intergrade (PS5)

Záverom potešíme všetkých fanúšikov titulu Final Fantasy VII REMAKE. Už 10. júna/června tohto roka sa dočkáme Intergrade verzie, ktorá ponúkne free update pre konzolu PS5 a aby toho nebolo málo tak sa dočkáme aj jednej epizódy naviac, kde sa zhostíme role Yuffie, áno tej Yuffie, ktorú ste našli v lese.



CGwillWin