akce
Sledujte plné odhalenie Final Fantasy VII Rebirth

Sledujte plné odhalenie Final Fantasy VII Rebirth
08:03, 08.02.2024

Fanúšikovia poctivej JRPG produkcie sa už koncom tohto mesiaca (29. 2. 2024) dočkajú veľkého pokračovania v rámci remake rozdelenia kultovej siedmej časti série Final Fantasy. Pri tejto príležitosti si Square Enix, v rámci spolupráce s firmou SONY pri tvorbe samotnej časovej exkluzivity, pripravilo takmer dvadsaťminútovú prezentáciu hry samotnej, ktorú si môžete pozrieť nižšie.

Mimo hlavnej dejovej linky, ktorá je pamätníkom originálu samozrejme dostatočne známa, sa remake sústredí na kompletné prepracovanie aj vedľajších misií s tým, že akékoľvek zásadné rozhodnutie ktoré v nich učiníte, má priamu súvislosť na vzťahovú chémiu celej vašej partie - stručne povedané, čím viac priateľskejší si v partii budete o to viac schopností v boji získate. Jednotlivý hrdinovia majú na sebe nezávislé a odlišné schopnosti, ktorých aktiváciou sa vám automaticky rozšíri aj mapa a dostanete sa na miesta, ktoré by ste za iných okolností nemohli navštíviť.

Čo sa týka samotného výkonu konzole PlayStation 5, ktorá je, ako píšem vyššie, nateraz jedinou platformou pre Final Fantasy VII Rebirth, tak v ponuke sú dve zásadné vizuálne nastavenia (4K alebo 60 FPS režim). Remake mimo iného ešte ponúkne 400 nových skladieb v rámci soundtracku. Viac už vám povieme v pripravovanej recenzii a teraz si pustite video nižšie, aby ste si vyššie opisované skutočnosti mohli zhmotniť aj v gameplay forme.


DALŠÍ

CGwillWin