Blasphemous a Bloodstained sa spojili do jednej expanzie

Blasphemous a Bloodstained sa spojili do jednej expanzie
07:18, 17.02.2021

Jedinečné prekvapenie z pred dvoch rokov, španielsky projekt Blasphemous (moja jediná herná Kickstarter investícia) chce pokračovať na dobrej vlne reakcií odbornej ale aj laickej verejnosti a z tohto dôvodu sa aktuálne spája s koncepčne blízkym dielom Bloodstained: Ritual of the Night z dielne majstra Kojiho Igarashiho.

Ak presne neviete o čom je reč, tak obe tieto 2D akčné RPG vzdávajú hold kultovej sérii Castlevania, ktorú pred dlhým časom čiastočne stvoril práve Koji Igarashi, toho času ešte pod patronátom koncernu Konami. Ich prepojenie nesie názov Blasphemous: Strife & Ruin a fakticky ide o gotický crossover, v ktorom hlavná hrdinka Miriam navštívi svet Blasphemous.

Formou free expanzie si tak od 18. 2. 2021 a na platformách PC, Nintendo Switch, Xbox One, a PlayStation 4 budete môcť vyskúšať novú príbehovú kampaň a po jej dokončení aj špeciálny Boss Rush Mode. Autori si dali tú prácu a prichystali úplne nové animácie ako aj bojové postupy, čo ostatne deklaruje aj včera vypustený trailer. Milovníkov hardcore hrateľnosti a originálnej pixelart grafiky tak už zajtra čakajú veľké hody.


DALŠÍ

CGwillWin