Je vaše PC schopné zvládnuť Death Stranding?

Je vaše PC schopné zvládnuť Death Stranding?
14:46, 16.06.2020

Koniec minulého roka patril, minimálne z pohľadu exkluzivít, dozaista projektu Death Stranding od Kojima Productions. Ako sa ale predpovedalo, ostatne náznakov bolo hneď niekoľko, tak zo strany firmy SONY išlo len o akési časové okno, ktoré s dátumom 14. 7. 2020 (súčasne na Steame ako aj cez Epic Games Store) otvorí obsah aj pre stolné počítače.

Práve tam preberie žezlo vydavateľa známa firma 505 Games a umožní tak aj ďalším nadšeným hráčom preniknúť do tejto originálnej a v mnohých smeroch revolučnej akcie. Kto sledoval nejaký ten gameplay materiál z prvej verzie na PlayStation 4 tak určite vie, akou kvalitnou technickou stránkou sa toto dielo honosí a v tejto súvislosti je teda na mieste overiť, či aj vaša mašinka a prípadne za akých kompromisov, bude schopná Death Stranding rozbehnúť. Nižšie si môžete pozrieť veľavravnú tabuľku PC špecifikácií, ktorá vás dostane do obrazu.

Klik pro zvětšení (Je vaše PC schopné zvládnuť Death Stranding?)

Záverom ešte nutno podotknúť, že spolupráca medzi firmami Valve a Kojima Productions prinesie aj špeciálny obsah, respektíve crossover misie s prepojení na slávne univerzum Half-Life. Známa tvár zo sveta H-F sa tak ocitne v databáze zamestnancov spoločnosti Bridges a poverí Sama niekoľkými zaujímavými misiami.


DALŠÍ

CGwillWin