Death Stranding vydalo další tajemství!

Death Stranding vydalo další tajemství!
22:30, 25.07.2023

Pozor v rámci novinky se objevuje zásadní příběhový spoiler. Čtěte na vlastní nebezpečí.

Poslední počin Hidea Kojimi budí dodnes bezesporu vášně a i 4 roky od vydání rozděluje hráče na dva nesmiřitelné tábory. Jedni mají Hidea za inovátora a herního guru a Death Stranding za úžasnou hru a ti druzí si myslí o obojím přesný opak. Buď jak buď hra rozhodně není svoji rozlohou co do mapy, tak i do příběhu malá, a tak se není asi moc co divit, že se i po takové době objeví ještě něco, co ještě nikdy žádný hráč neviděl.

A jedním takovým odhaleným tajemstvím se teď pochlubil i uživatel Twitteru s nickem NV. Ten při finálním souboji z Higgsem objevil odemčení jedné spíše kosmetické změny. Když totiž budete jeho útoky pouze blokovat, spustí se po chvíli sekvence, při které se Higgs naštve a po pár úderech ukousne Samovi kus ucha. Tato změna je navíc permanentní, jak dokládají pořízené obrázky.

Je to sice drobnost, ale i tak může někoho potěšit. Je trochu s podivem, že tenhle easter egg neobjevil už někdo dříve, ale i teď se možná jednalo spíše o štěstí než záměr najít v rámci zrovna tohoto souboje něco speciálního.

Na závěr si připomeňme, že DS čeká zaručené pokračování. Termín sice prozatím není oficiálně znám, ale šeptá se už o příštím roce. O případných novinkách vás nezapomeneme informovat.


DALŠÍ

CGwillWin