Death Stranding bunda za 1900 Dolárov je takmer vypredaná

Death Stranding bunda za 1900 Dolárov je takmer vypredaná
15:59, 25.04.2020

Skutočnosť, že slávny herný tvorca Hideo Kojima vie vo svojich dielach spojiť mnohé modernistické prvky aj mimo game odvetvia, je vám asi všeobecne známa. Ostatne jeho najnovší projekt Death Stranding je toho príkladným dôkazom a zvlášť, ak sa zaujímate o takzvanú "Techwear" módu. Ide o stále okrajový štýl módneho oblečenia, ktorý v sebe spája futuristické a hlavne funkčné prvky a zároveň, na sebe nesie značne predimenzovanú výslednú cenovku. Sám hlavný hrdina DS, Sam Bridges, aj podľa mnohých v spomínanej móde znalých odborníkov, trafil dokonalo pointu oblečenia techwear a to navyše s podporou reálnej značky. Kojima totižto do svojho vysoko umeleckého diela z post apokalyptického západu, zapojil aj svojho kamaráta Errolsona Hugha, ktorý už od roku 1994 definuje akúsi svoju tech módu s logom ACRONYM. Samotný Errolson sa mimo iného objavil aj ako NPC charakter v Death Stranding.

Klik pro zvětšení (Death Stranding bunda za 1900 Dolárov je takmer vypredaná)

Poďme však teraz k podstate nadpisu tejto novinky. Kojima v spolupráci s firmou ACRONYM pripravili koncept oficiálnej bundy J1A-GT, ktorú jemne modifikovali pre využitie v reálnom prostredí a po invencii dizajnéra menom Yoji Shinkawa, sa na trhu objavila unikátna a plne funkčná bunda J1A-GTKP. Jej cena naplno reprezentuje filozofiu oblečenia budúcnosti (1900 Dolárov), čo však vo finále nezastavilo majoritných milovníkov daného štýlu, keďže táto špeciálna bundička bola behom krátkej doby vypredaná.

Klik pro zvětšení (Death Stranding bunda za 1900 Dolárov je takmer vypredaná)

Ak sa pozrieme na jej dominantné prvky, tak samozrejmosťou je tu špeciálna žltá kapsa na hrudi, ktorá má evokovať odkaz na PP, teda dieťa pripojené ku kuriérovi, ktorý sa vďaka jeho spojeniu s druhým brehom dokáže brániť okolitému nebezpečenstvu. Paradoxom u popisu produktu J1A-GTKP je skutočnosť, že táto plne nepremokavá bunda je údajne schopná odolať aj takzvanému časovému dažďu, ktorým sa v samotnej hre degradovala kvalita predmetov vystavených vonkajšiemu počasiu. Mimo toho má produkt obrovské množstvo vreciek, z vnútra ako aj z vonku, špeciálny chránič krku ako aj dobre riešenú kapucňu. Na oficiálnych stránkach ACRONYM svieti hláška o nedostupnosti a tak jediná šanca ako si niečo takto exkluzívne zaradiť do svojho šatníku vedie priamo cez web Kojima Productions.

Klik pro zvětšení (Death Stranding bunda za 1900 Dolárov je takmer vypredaná)


DALŠÍ

CGwillWin