Úžasné Disco Elysium dostalo Hardcore modus

Úžasné Disco Elysium dostalo Hardcore modus
10:16, 24.01.2020

Cenami ovenčená indie hra, ktorú nezávislá spoločnosť ZA/UM vyrobila doslova z ničoho a ktorá nakoniec oblete celý svet, sa rozširuje. Disco Elysium ako open-world RPG s artom hodným umeleckého posudku a raz tak kvalitnou hrateľnostou, obdržalo metaforicky pojaté sito, ktoré má oddeliť amatérov od profesionálnych detektívov.

Reč je o free prídavku Hardcore Mode (podporuje aj widescreen obraz), ktorý už z názvu posúva loďku náročnosti do stredu oveľa nebezpečnejších vôd. Ako detektív si musíte každú jednu kapitolu poriadne premyslieť, keďže finančných prostriedkov razom ubudne, ceny farmaceutických výrobkov sa zvýšia a to vás nasmeruje k užívaniu starých dobrých cigariet a chľastu. Celé to však nie je len o nejakých účelových prekážkach. Autorom išlo hlavne o to, aby hráčov, čo si tento režim aktivujú, donútili myslieť oveľa odlišnejším spôsobom než doteraz a odmenou im má byť o to väčší počet EXP bodov a logicky aj hlbšie ponorenie sa do mechaník hry. Čo viac si ešte priať?

Ak tento skvost roku 2019 a jednu z najlepších indie hier dekády ešte nemáte, v súčasnosti ju Steam ponúka s 20% zľavou.


DALŠÍ

CGwillWin