akce
Bethesda odhalila GhostWire: Tokyo, novinku od autorů The Evil Within

Bethesda odhalila GhostWire: Tokyo, novinku od autorů The Evil Within
03:00, 10.06.2019

Mezi největší překvapení konference Bethesdy můžeme bezesporu zařadit oznámení titulu GhostWire: Tokyo. Jde o novou hru od japonského studia Tango Gameworks, které nás v minulosti potěšilo dvojicí her značky The Evil Within.

Novou IP v podobě GhostWire: Tokyo představil přímo zakladatel studia a otec série Resident Evil, Šindži Mikami. V základu půjde o akční adventuru. Vzhledem k minulosti studia bychom ale neměli být ochuzeni ani o hororové prvky. Příběh bude zasazen do Tokia, jehož obyvatelé za podivných okolností mizí.

Vy musíte této záhadě přijít na kloub a posléze ji zastavit. K tomu vám pomohou zatím blíže nespecifikované speciální schopnosti hlavního hrdiny. Samotné pozadí hry má být plné konspiračních teorií, okultismu a městských legend.

Atmosféru můžete nasát z prvního teaser traileru. GhostWire: Tokyo bohužel nemá ani přibližné datum vydání, takže si na hru ještě nějakou dobu počkáme. Zatím ani nevíme, zda GhostWire: Tokyo stíhá aktuální generaci konzolích nebo vyjde až na tu příští.



DALŠÍ

CGwillWin