hw
Ghostwire vyjde na Xbox spolu s novou obsahovou aktualizací

Ghostwire vyjde na Xbox spolu s novou obsahovou aktualizací
19:42, 15.03.2023

Bethesda Softworks a Tango Gameworks vydají 12. dubna bezplatnou aktualizaci pro úspěšnou nadpřirozenou akční hru Ghostwire: Tokyo se zcela novým režimem, novými oblastmi, prodlouženými filmečky, funkčními vylepšeními a dalším obsahem pro současné i budoucí majitele hry na PlayStation 5 a PC. Tato aktualizovaná a rozšířená verze navíc vyjde v rámci Xbox Game Pass na Xbox Series X|S a Windows PC. Nový obsah a herní režimy v rámci aktualizace Spider‘s Thread nabídnou tu nejkompletnější verzi strašidelného Tokia od studia Tango už od prvního dne na Xbox a PC prostřednictvím Xbox Game Pass.

Nový herní režim Spider‘s Thread

Kromě hlavní hry postaví herní režim Spider‘s Thread hráče postaví před úkol projít zkouškou ohně s 30 etapami vybranými z více než 120 ručně vytvořených úrovní s jediným jednoduchým cílem: dostat se na konec. Zatímco budou hráči plnit výzvy a etapy, budou si odemykat další schopnosti a herní měnu, kterou můžou utratit za vylepšení.

Prozkoumejte nové oblasti a odhalte větší část příběhu

Aktualizace Spider‘s Thread přidává nové lokace v duchy zamořených ulicích nadpřirozeného Tokia, včetně místní střední školy. Tyto nové lokace obsahují nové mise, které mohou hráči splnit a odhalit tak další záhady. Příběh hlavní hry bude rovněž zahrnovat prodloužené filmečky, díky kterým hráči získají hlubší vhled do zápletky, zatímco budou hrát dobrodružství Akito a KK a budou se snažit zabránit hrozivé Hannye, aby zničila Tokio.

Čelte novým nepřátelům pomocí nových schopností

V aktualizaci Spider‘s Thread do Tokia dorazí nebezpeční noví Návštěvníci, jako třeba neviditelný Silent Gaze či nepolapitelný Retribution. Aby Akito tyto nové nepřátele porazil, získá nové schopnosti včetně Charge Rush a ničivého protiútoku.


DALŠÍ

CGwillWin