akce
Sniper: Ghost Warrior Contracts se vůbec poprvé ukazuje formou traileru

Sniper: Ghost Warrior Contracts se vůbec poprvé ukazuje formou traileru
21:56, 06.06.2019

Polští CI Games si na letošní rok neplánovali návrat série Sniper: Ghost Warrior, která nás před dvěma lety nepříliš potěšila svým třetím dílem. Sázka na velký otevřený svět a výrazně vyšší rozpočet než u starších dílů vývojářům vůbec nevyšla. Hru trápila celá řada problému v čele s katastrofálním technickým stavem v době vydání, což mělo za následek přinejlepším průměrné hodnocení a také nikterak valné prodeje.

Nový Sniper: Ghost Warrior Contracts se díky tomu vrací k tomu, co jakž takž fungovalo v prvním a druhém díle. Otevřený svět nahradí uzavřené lokace, ve kterých budeme třeba po vzoru Hitmana plnit různé kontrakty. Kromě hlavních misí s pevně stanovenou peněžní odměnou budeme narážet i na méně důležité vedlejší mise. Hlavní jádro celé zábavy v podobě práce odstřelovače ale zůstává podle očekávání stejné.

Těšit se tedy můžete na pokročilý režim puškohledu, bohatý arzenál zbraní a různých zařízení, mezi nimiž najdeme drony, dálkově ovládané odstřelovací věže, nálože či jedovatý plyn. Kromě misí pro jednoho hráče se dočkáme i multiplayeru. Zatím máme potvrzený pouze režim deathmatch. To vše v zasněžených a zamrzlých oblastech ruské Sibiře. Sniper: Ghost Warrior Contracts vyjde v průběhu tohoto roku na PC, PS4 a Xbox One.


DALŠÍ

CGwillWin