Gearbox láká na odhalení něčeho nového

Gearbox láká na odhalení něčeho nového
23:40, 01.03.2019

Není žádným tajemstvím, že společnost Gearbox něco tvoří. A to něco je s velkou pravděpodobností třetí Borderlands. Vývoj nového dílu propálil již začátkem roku 2015 samotný šéf studia Randy Pitchford, který tehdy sháněl nové lidi právě pro vývoj Borderlands 3. Oficiální odhalení ale stále nepřišlo. Některé spekulace přitom hovoří o tom, že by se série mohla vrátit již letos.

Očekávání hráčů se nyní rozhodl opět zažehnout samotný Gearbox, který se koncem března/marca zúčastní výstavy PAX East 2019 v americkém Bostonu. Kromě účasti na akci se ovšem Gearbox představí i s vlastní přednáškou přímo na pódiu. Na oficiálních stránkách výstavy se můžeme dočíst, že nás čekají odhalení dosud nikdy neviděných věcí, exkluzivních materiálů a překvapení.

To samozřejmě automaticky neznamená představení Borderlands 3. Nějaké další střípky nebo podrobnosti z vývoje by ale zaznít mohly. Gearbox navíc nemá pravděpodobně v rukávu pouze nové Borderderlands. Někde v záloze by mohlo číhat třeba pokračování Brothers in Arms, karetní titul s označením Project 1v1 nebo remaster prvního Borderlands pro aktuální generaci konzolí. Pokud vás budoucí projekty Gearboxu zajímají, tak si poznačte termín 28. března/marca, kdy se od osmi hodin večer našeho času zhruba hodinová prezentace uskuteční.


DALŠÍ

CGwillWin