Star Wars od Respawnu bude plnohodnotně odhaleno v dubnu

Star Wars od Respawnu bude plnohodnotně odhaleno v dubnu
23:45, 27.02.2019

Informací o chystaném titulu Star Wars Jedi: Fallen Order máme zatím opravdu poskrovnu. O tom, že se na hře pracuje, je nám přitom známo již od roku 2016. Tehdy jsme se dozvěděli, že za vývojem stojí autoři ze studia Respawn Entertainment, kteří aktuálně sklízí chválu za battle royale Apex: Legends. Rovněž víme, že půjde o singleplayerovou akci z pohledu třetí osoby, kde bude hrát hlavní roli příběh Padawana.

K oficiálnímu oznámení sice došlo na loňské výstavě E3, ale ani tehdy jsme se traileru nebo ukázky z hraní nedočkali. Zakladatel a CEO studia Vince Zampella tehdy pouze odhalil podtitul a řekl, že nás děj hry vezme do temných časů mezi 3. a 4. epizodou.

Na další podrobnosti naštěstí nebudeme muset čekat do další E3. Dnes bylo totiž odhaleno, že se hra ukáže na akci Star Wars Celebration, která se koná od 11. do 15. dubna/apríla v americkém Chicagu. Panel věnovaný hře se uskuteční v sobotu 13. dubna/apríla a kromě dalších informací by měl přinést i první ukázku. Už by bylo ostatně na čase. Star Wars Jedi: Fallen Order má totiž vyjít do konce letošního roku.



DALŠÍ

CGwillWin