EA Motive pracuje na novej hre

EA Motive pracuje na novej hre
10:23, 08.03.2021

Motive studio patrí k najmladším štúdiám, ktoré patria pod EA (Electronics Arts) ale netreba ho podceňovať. Toto štúdio má za sebou tituly ako napríklad single player kampaň do Star Wars Battlefront 2 alebo Star Wars: Squadrons. Obe hry patrili k pomerne úspešným a možno nastal čas k tomu aby sa dostali k niečomu väčšiemu.



Štúdio aktuálne preukázateľne pracuje na viacerých projektoch, ktoré neboli oznámené. Nasledujúce špekulácie nám možno otvoria dvere k predstavám o tom, čoho by sme sa v najbližších rokoch od tohto talentovaného zoskupenia mohli dočkať.

V podcastu GamesBeat Decides zaznela otázka smerom k danej firme s otázkou, na čo sa fanúšikovia môžu v najbližšej dobe tešiť. Odpoveď bola samozrejme nejasná ale dozvedeli sme sa, že hra bude založená na zabehnutej IP a že hráči budú veľmi šťastný keď k oznámeniu dôjde.

Medzi hry, o ktorých sa v kuloároch vedú diskusie patria napríklad tituly ako Dead Space, Dante´s Inferno, Mirror´s Edge alebo Jade Empire. Samozrejme ak sa pozrieme na minulosť štúdia, určite by im sedela aj nová hra z univerza Star Wars. Nakoľko EA v súčasnej dobe pracuje na viacerých tituloch z tohto univerza stavil by som si práve na titul z SW.


DALŠÍ

CGwillWin