Série WRC se po roční pauze vrátí s novým dílem

Série WRC se po roční pauze vrátí s novým dílem
22:55, 25.01.2019

Po roční pauze, kterou vývojáři z francouzského studia Kylotonn vyplnili čtvrtým V-Rally, se s novým dílem vrací série WRC, která bude tradičně obsahovat oficiální licenci světového šampionátu v rallye. Jde již o osmý díl této značky, přičemž za první čtveřicí dílů stálo italské studio Miletone. Celá série ovšem nabrala správný směr až po přechodu ke Kylotonnu. Zejména šestý a sedmý díl představují i dnes zajímavou alternativu ke stále nedostižnému DIRT Rally.

Právě DIRT Rally se přitom za měsíc dočká druhého dílu, se kterým bude WRC 8 chtě nechtě poměřováno. Kromě krátkého traileru autoři odhalili i pár důležitých aspektů hry. Díky licenci na ročník 2019 nabídne osmé WRC 50 týmů, 14 soutěží a více než 100 rychlostních zkoušek. Samotnému zážitku z hraní by měly pomoct novinky v podobě dynamického počasí a přepracovaného fyzikálního modelu.

Výrazné změny máme navíc podle vývojářů očekávat i v kariérním režimu, do které má být zapojen i vývoj vozu a správa celého týmu. WRC 8 vyjde podle zvyklostí série během září/septembra na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch.



DALŠÍ

CGwillWin