EA a DICE konečně mění Battlefront 2

EA a DICE konečně mění Battlefront 2
15:59, 16.03.2018

Že EA a DICE podělali hodně věcí na startu Star Wars: Battlefront 2 je podle mě slabé slovo. Hra s nálepkou Star Wars v roce 2017 je prostě jasná výhra, pokud ovšem nejste hamižní až moc. Výsledkem byl herní propadák a celkem "malé" prodeje (na hru SW, jinak byly velké). Ihned po vydání byly vypnuty mikrotransakce, loot boxy se začali řešit v politice a další ošklivé věci, které bychom raději v herním světě neřešili. Nyní po 5 MĚSÍCÍCH jsou schopni říci, jak hru mění, abychom byli spokojeni. Otázkou je, koho to ještě zajímá?

Jaké geniální řešení v DICE vymysleli? No hádejte dvakrát, vítězoslavné fanfáry. DICE udělají Star Cards dostupné pouze jako herní progress takže nebudou v loot boxech. Celá herní progression bude tedy lineární a vše co ovlivňuje hru půjde získat hraním. Loot boxy se samozřejmě vrací. Co budou obsahovat? No přece pouze kosmetické věci, ale nepůjdou kupovat ze reálné peníze. Co půjde kupovat za reálné peníze jsou další konkrétní kosmetické věci. Tedy žádný zajíc v pytli. Wooow. 5 měsíců, aby byli schopni říci takové převratné novinky, jsem šokován. Tohle nikoho předtím nenapadlo!

Nyní trochu vážně. Ano vše správně, tomuto systému se těžko dá něco vytknout. Herní věci člověk odemkne hraním. Něco navíc si musí koupit. Férový systém, který by neměl být oslavován jako něco překvapivého, ale jako samozřejmost. Otázkou je, zda už není pozdě. Patch vyjde 21.3. a podle mě jim to trvalo moc dlouho. Za sebe mohu říci, že mě to nepřesvědčí hře dát další šanci.


DALŠÍ

CGwillWin