MW Remastered vylepší odezvy

MW Remastered vylepší odezvy
02:13, 31.01.2017

Když si srovnám v hlavě, co komunitu Modern Warfare Remastered nejvíce trápí. Tak někde na vrcholu je tick rate serveru. Pokud nevíte o co se jedná. Zkráceně - server a vaše konzole spolu komunikují. Běžně vy, jako klient, odesíláte serveru informace častěji. On je musí zpracovat a odeslat ostatním hráčům stav hry. A z důvodů rozdílnosti v připojení a vzdálenosti klientů, to nemůže být moc časté. No bylo by to na delší povídání (pokud byste chtěli, řekněte v komentářích a třeba připravíme článek).

No a Server Tick Rate u MWR je aktuálně špatná. Je nastavena na 10Hz tzn. každou vteřinu server odešle 10 zpráv o stavu hry. Co je na tom špatného? No nejen, že třeba Battlefield se vždy postupně dostane až na 60Hz a takový Overwatch má ještě vyšší, ale je to menší hodnota než měla původní hra. Ano před deseti lety měla hra tick rate 20Hz a loňský remaster má jen 10Hz. V roce 2016 by člověk čekal mnohem více. Activision jsou škrti a na serverové infrastruktuře šetří.

U Call of Duty by měl být cíl co nejvyšší tick rate a testy na internetu se starou verzí ukázali, že dokáže běžet i v mnohem vyšších hodnotách. Každopádně se asi blýská na lepší časy. Amos Hodge z Raven potvrdil, že tick rate zvednou. Sice neřekl na jakou hodnotu, ale i vyrovnání původní hodnoty bude stačit. Už konec tomu, že umřete za rohem nebo že netrefíte M14kou běžícího protivníka. Bylo by výborné, kdyby podobným směrem šel i IW, protože tam při 20Hz je také, z důvodů rychlosti hry, dost špatných situací.

Klik pro zvětšení (MW Remastered vylepší odezvy)


DALŠÍ

CGwillWin