Pointu Death Stranding nechápe ani její antagonista

Pointu Death Stranding nechápe ani její antagonista
19:00, 07.12.2016

Nikdo zatím moc neví, o čem že bude nová hra Hideo Kojimy, Death Stranding. Objeví se v ní Norman Reedus (Daryl z Walking Dead) a Mads Mikkelsen (Le Chiffre z Casino Royale), teoreticky i Guillermo Del Torro, který s Kojimou pracoval na P.T., než jej Konami zrušilo. Jména jako taková jsou to dobrá, o hře toho však moc neřeknou.

Zajímavostí je, že ani Mikkelsen pointu Death Stranding dvakrát nechápe. Server Birth.Movies.Death se ho na příběh Death Stranding otázal, nicméně Mikkelsen odpověděl tak, že o tom mluvit nemůže a že sám ho ještě úplně nechápe.

"Z toho, co mi Kojima řekl, jsem pochopil jenom něco. Bylo tam hodně 'Cože?' momentů. Musím to vidět, než to pochopím. S Death Stranding vytváří něco kompletně nového," komentuje Mikkelsen.

Sám Mikkelsen žádnou hru od Kojimy nehrál, jak se sám přiznal. Každopádně Kojimovy hry zná. Z traileru s Reedusem si myslel, že se jedná o spektakulární věc čistě z pohledu herce. "Emoce, jak to cítíte, citlivost, kterou to podává... Přestože nejsem hráč, musím přiznat, že to je šílené. Hodně se mi to líbí," dodal.


DALŠÍ

CGwillWin