Modern Warfare Remastered bude podporovat PS4Pro

Modern Warfare Remastered bude podporovat PS4Pro
10:37, 31.10.2016

Už v pátek se vrátíme. Vrátíme se tam, kde to pro některé začalo. Nebo pro některé nastal vrchol multiplayerových fps. Řeč je o Modern Warfare Remastered. Raven Software pracovali na nové verzi téhle opěvované klasiky velice poctivě a ví, že museli být opatrní. Jejich naprosto hlavní prioritou bylo, aby hratelnost zůstala naprosto věrná originální hře.

Ale zároveň do hry přidali nové prvky, které nijak nemění hratelnost, ale zlepšují požitek ze hry. Tudíž dostaneme detailní statistiky všech zbraní atd. Celkem překvapivé je, že se do hry dostal "novější" mód Kill Confirmed, který v originále nebyl. Připomínají, že tato hra je klenotem a proto museli přistupovat s velkým respektem. Tyto poznámky, si můžete poslechnout v přiloženém traileru.

Mimo jiné jsme se také dozvěděli, že MWR bude podporovat nové Playstation 4 Pro, které přijde na trh o týden později (10.11.). Hra běžící na novém železe nabídne detailnější textury a dynamickou 4K grafiku (ať už to znamená cokoliv), ale se zachováním plynulé hratelnosti. Z čehož usuzuji, že prostě hra běží 60fps a ani krok zpět.

Modern Warfare Remastered vychází příští pátek 4.11. a je dostupná pouze při zakoupení Call of Duty: Infinite Warfare - Legacy nebo Deluxe Edice. Na startu bude mít multiplayer 10 map a zbylých 6 vyjde v prosinci. Samotná singleplayer kampaň je hratelná pro majitele PS4 už nyní, pokud již hru předobjednali a dojmy z ní, jsme shrnuli v našem preview.


DALŠÍ

CGwillWin