Sniper: Ghost Warrior 3 znovu odložen

Sniper: Ghost Warrior 3 znovu odložen
14:54, 18.10.2016

Polští vývojáři ze CI Games (původně City Interactive) oznámili, že jejich first person akce Sniper: Ghost Warrior 3 se znovu odkládá. Hra byla oznámena už v roce 2014 a původně měla vyjít ještě letos na podzim. Došlo ale k odkladu a vydání bylo stanoveno na 27. ledna. Ani toto datum ale autoři nestíhají a hra by se tak měla na pultech obchodů objevit až 4. dubna 2017.

"Sniper: Ghost Warrior 3 je největší projekt, na kterém jsme kdy pracovali a celý tým se opravdu snaží, aby byl zážitek při hraní co nejlepší. Naším cílem je zajistit, aby Sniper: Ghost Warrior 3 běžel hladce na všech platformách. Potřebujeme proto více času na optimalizaci hry, abychom se ujistili, že splníme vysoká očekávání našich fanoušků. Doufám, že toto rozhodnutí pochopíte", říká Marek Tymiński, ředitel CI Games.

Autoři dodávají, že Sniper: Ghost Warrior 3 je první díl v sérii, který se bude rovnat AAA produkci. Díky tomu se můžete těšit na otevřený svět, širokou škálu zbraní, dopravní prostředky nebo dynamické počasí.


DALŠÍ

CGwillWin