Ukázka z DLC2 pro Black Ops 3

Ukázka z DLC2 pro Black Ops 3
10:34, 05.04.2016

Že je název druhého DLC pro Call of Duty: Black Ops 3 pojmenovaný Eclipse už víme asi týden. Jeho vydání na PS4 bude 19. dubna/apríla (Xbox One a PC o cca měsíc později) a věděli jsme název čtyř map a jedné zombies. Zombies mapa Zetsubou No Shima se dočkala hezkého příběhového traileru, ale z ostatních map jsme měli jen pouhé obrázky.

To už je minulost, včera proběhl livestream s tvůrci o novém DLC a v něm záběry z nových map. Ty záběry jsou hned na začátku a zbytek streamu byl věnován převážně Zombies. Mapa Verge dostala i své několika vteřinové preview (video výše) a v následujících dnech do vydání očekávám to samé i pro zbytek map.

Pokud chcete vidět záběry (ne herní pouze statické průlety) z nových map, tak ve streamu níže to je cca do 13. minuty. Speciálně opadávající sakury na Knockout (remake mapy Banzai z World at War) vypadají efektně a mapa Verge obsahuje mnoho detailů. Spire vypadá jak ze série Halo. Rift mě z nějakého důvodu oslovil nejméně, ale to se uvidí až si ji zahraji. Doufejme, že mapy nebudou tak zaglitchované v době vydání, jako to bylo v případě DLC1.


DALŠÍ

CGwillWin