Pirátům začíná zvonit hrana

Pirátům začíná zvonit hrana
10:20, 07.01.2016

Piráti a jejich skupiny začínají horentně diskutovat o své budoucnosti. Až do nedávné doby bylo vždy otázkou času, většinou v rámci maximálně dnů, než se podaří prolomit ochrana nově vydané hry, a tak se dostane mezi hojnou veřejnost "zdarma". Toto ovšem už nemusí být notně pravda v poslední době.

Systém Denuvo použitý u nejnovějších her se stal trnem v oku těmto skupinám. První titul obsahující tuto ochranu, Dragon Age: Inqisition, jenž byl piráty překonán až po neuvěřitelném měsíci, byl následován FIFA 16 a Just Cause 3. Poslední dvě zmíněné hry obshaovaly již vylepšený systém, který zatím stále odolává pokusům o jeho prolomení. Mimo již zmíněné, i jiné tituly obsahují tuto ochranu např. Arkham Knight, Mad Max a Metal Gear Solid V.

Můžeme tak předpokládat, že vycházející větší tituly by mohly tak obsahovat tuto zatím stále nepokořenou ochranu, která funguje jak pro Steam tak pro Origin. Pirátské skupiny tak čelí nové výzvě a tlaku, zda-li se jim podaří tuto ochranu pokořit, či bude znamenat konec pirátských verzí (protzatím AA) titulů?


DALŠÍ

CGwillWin