Telltale bude najbližšie roky komiksový

Telltale bude najbližšie roky komiksový
10:38, 08.12.2015

Telltale Games v posledných rokoch vsádzajú na istotu a darí sa im uzavrieť naozaj vynikajúce zmluvy. Najnovšie sa rozhodli vsadiť prevažne na komiksovú kartu. Okrem ohlásenej druhej série Game of Thrones totiž nadviazali spoluprácu so spoločnosťou Marvel Entertainment a výsledkom má byť zatiaľ bližšie neurčená hra. Nie je to prekvapením, pretože Marvel rozvíja svoj novobudovaný vesmír vo všetkých médiách a po filmoch, serialoch a komiksoch sa dočkáme aj interaktívnej zábavy. Jej kvality ale budeme môcť posúdiť až v roku 2017.

Klik pro zvětšení (Telltale bude najbližšie roky komiksový)

Ešte zaujímavejšia je už známa správa o uzavretí spolupráce s DC Entertainment a spoločnosťou Warner Bros, ktorá vlastní práva na filmové spracovania DC Comics. Už v roku 2016 sa dočkáme novej epizodickej série práve na motívy DC Comics a jej hlavným hrdinom bude Batman. Osobne z tejto správy nie som úplne nadšený, pretože pokiaľ chce aj Warner Bros viac rozvíjať svoj svet, kde oproti Marvelu zatiaľ stráca, vsadiť by malo na niekoho menej prevareného. Batman sa už dočkal veľkého množstva hier a Arkham séria od Rocksteady Studios patrí v posledných rokov do úplnej špičky. Na druhú stranu však hre ako takej verím.

Klik pro zvětšení (Telltale bude najbližšie roky komiksový)

Aby toho nebolo málo, v dohľadnej dobe je v pláne aj trojdielna miniséria The Walking Dead: Michonne, ktorá má ešte viac previazať herný svet s komiksovým. Netreba zabúdať ani na plnohodnotnú tretiu sériu The Walking Dead, tá vyjde niekedy neskôr v bližšie nešpecifkovanej dobe. Na čo z toho sa tešíte najviac?

DALŠÍ

CGwillWin