Batman: Arkham Knight na počítačích stále nefunguje ideálně

Batman: Arkham Knight na počítačích stále nefunguje ideálně
07:28, 02.11.2015

Je známo, že počítačoví hráči se občas svým konzolových kolegům posmívají a to z různých důvodů. Však to znáte - PC MASTER RACE, BIJAČ!!!! - a podobné s tím související výtky a narážky. Jenže upřímně řečeno, v případě Batman: Arkham Knight nám to mohou vrátit i s úroky. Protože ruku na srdce, zatímco konzolisté si jej užívají už od června, na počítačích i po těch všech peripetiích pořád nefunguje úplně ideálně. "Úroveň optimalizace se od posledního patche z minulého měsíéce příliš dál neposunula," uvedl ve svém hodnocení server Eurogamer, "Neříkáme ale, že se neposunula vůbec, protože výkon z hlediska stránkování a paměti je zdá se o něco lepší."

Situace dokonce zašla tak daleko, že vydavatelství Warner Bros. oznámilo, že nabízí všem majitelům počítačové verze Batman: Arkham Knight vrácení peněz. "Hluboce se omlouváme za přetrvávající potíže našich zákazníků s počítačovou verzi Batman: Arkham Knight," stojí v oficiálním vyjádření na Steamu, "Tvrdě jsme pracovali, aby se hra dostala na očekávanou úroveň, kterou si naši fanoušci zaslouží, ale chápeme, že mnoho z vás má pořád potíže."

Až do konce letošního roku nabízíme vrácení peněz, ať už jste ji hráli jakkoliv dlouho. Zároveň s ní můžete vrátit také Season Pass (ale ne separátně). Těm, kteří si titul i přesto ponechají slibujeme, že se budeme i nadále snažit všechny zvládnutelné problémy vyřešit a o těch ostatních se s vámi pobavíme.

DALŠÍ

CGwillWin