Farming Simulator je za rohom

Farming Simulator je za rohom
08:34, 14.04.2015

Ostáva mu konkrétne už len necelý mesiac, než vtrhne na next-gen konzole v ročníku 2015 a opäť tak ukojí každého farmára (no fuj!), túžiaceho po zvelebovaní svojho statku. Budeme sadiť, budeme žať, budeme predávať, budeme jazdiť, budeme opravovať a hlavne sa budeme parádne zabávať v relaxačnej kabínke nášho traktoru. Ja osobne sa už teším jednak na recenzovanie tohto titulu a zároveň samozrejme aj na nejaký ten stream, ktorým obohatím život každého mestského chlapca. Ďalej už tlačová správa:

Do vydání hry Farming Simulator 15 na PlayStation®4, Xbox One®, PlayStation®3 a Xbox 360® zbývá už jen měsíc!

Farming Simulator 15 vyjde za měsíc na PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 a Xbox 360! Hráči na konzolích si poprvé budou moci vyzkoušet ten samý kompletní farmářský zážitek, který se svou poslední verzí zlákal už více než milion hráčů na PC: čeká je veškerý obsah, stejné aktivity, vozidla a na PS4 a Xbox One i online kooperativní režim pro více hráčů, poprvé v sérii Farming Simulator na konzolích!

19. května budou konzoloví hráči moci konečně objevit novou generaci hry Farming Simulator. Čekání na blížící se premiéru si mohou ukrátit prvním videem ze hry Farming Simulator 15 na konzolích, jež odkrývá velkou část obsahu, který hra nabízí.

Díky zcela novému grafickému a fyzikálnímu enginu nabízí Farming Simulator 15 obrovský otevřený svět plný detailů a vizuálních efektů! Spravujte a rozvíjejte svou vlastní farmu v sólovém režimu, ale poprvé i online na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Sklízejte plodiny, chovejte zvířata (krávy, slepice a ovce), prodávejte čerstvé výrobky, investujte do nových a silných strojů a nástrojů... Objevte novou aktivitu ve hře Farming Simulator 15: dřevorubectví a výběr zcela nových příslušných vozidel a nástrojů!

Brázděte stovky akrů půdy, které nabízí severské prostředí a renovovaná severoamerická krajina, za volantem více než 140 autentických vozidel a farmářských nástrojů, včetně nových vozidel exkluzivně na konzolích, od více než 40 nejslavnějších výrobců: New Holland, Ponsse, Case IH, Deutz-Fahr, MAN, Liebherr a dalších.

Díky hře Farming Simulator 15 je Farming Simulator také poprvé hratelný v režimu pro více hráčů na konzolích, a to na PlayStation 4 a Xbox One! Pozvěte do své hry další hráče: zvyšte si produktivitu tím, že budete sdílet úkoly a spolupracovat na těch větších zakázkách, a díky pomoci ostatních svou farmu rozvíjejte o poznání rychleji!

Popadněte ovladače, protože Farming Simulator 15 na konzole vychází už 19. května! V České republice a na Slovensku bude pro PlayStation®4, Xbox One® v prodeji za DMOC 1399 Kč / 49,99 € a pro PlayStation®3 a Xbox 360® za DMOC 1099 Kč / 39,99 €. Více informací naleznete na záznamových kartách.


DALŠÍ

CGwillWin